Avanserte kurs

Dette er kurs som kun er tilgjengelige for de som allerede har vært på bootcamp. Alle avansert-kursene holdes 1-til-1 av Andreas, eventuelt for flere samtidig etter avtale.

Godvibb-Alpha: Livsstil og Karakterstyrker

Lær hvordan du kan tweake elementene i Lyst og Lov-modellen slik at du trigger de på kraftigst mulig måte. Vi går altså mer i dybden på teorien du allerede kan og har lært på Bootcamp. Mye av fokuset vil ligge på "Personlig Verdi", ved at du lærer måter å trigge Reproduksjonsverdi, Valideringsverdi, Investeringsverdi og Underholdningsverdi.

Innergame - Vi kommer til å gjøre praktiske øvelser for å virkelig implementere IMHOT, og vi kommer til å gi konkrete eksempler på ting man kan gjøre for å øke innstillingene. Du lærer også hvordan du selv kan bruke NLP for å kvitte deg med begrensningstanker raskt.

Daygame - Du vil lære vår metode for dagtidssjekking med konkrete ting å si og eskaleringsmodell.

Sosial dominering - Vi går i dybden på Godvibb-Alpha-mentaliteten og lærer bort hvordan du kan dominere både kvinner og menn sosialt, hvordan du overkommer sjalusi.

Karakterbygging - Du vil lære Vilje & Vei-modellen for å feilsøke karakterbrister og få en konkret "treningsplan" for å øke karakterstyrkene dine. Karakterstyrker som ærlighet, mot og selvdisiplin er etter vår mening direkte faktorer og forutsetninger for suksess i med kvinner og generell lykke i livet. Andreas har utviklet en 6 ukers plan basert på 6 grupper av karakterstyrker slik at du tvinger deg selv til å utvikle deg samtidig som du øver på å bli flinkere med jenter og sosialt.

Kurset varer fra 1900 - 2300 på fredag, 1400 - 2000 på lørdag, og 1400 - 2000 på søndag. Det er ingen utedel. Totalpris for Avansert Kurs: Godvibb-Alpha er 9795,- og påmelding skjer ved å betale depositum på 795,-.

Meld deg på


Bli sertifisert Gode Vibber Coach

Hvis du allerede har vært på bootcamp og kan metoden vår godt har du mulighet til å bli Gode Vibber Coach. Andreas trener deg opp gjennom en hel uke (teori fra 14:00 - ca 17:00 på dagtid (vi kommer garantert til å gå langt over tiden de fleste dagene, så hold av til 19:00), og praksis fra 23:00 - 03:00 på byen på kveldstid).

Vi kommer til å jobbe mye og strukturert med både "inner game" og "outer game". Målet er å få deg opp på instruktørnivå sjekkemessig (i praksis vil det si å sjeldent bli direkte avvist på åpning og temmelig konsistent få telefonnummere fra jenter som svarer og blir med på date). Du vil også lære coachingteknikker, NLP og Hypnose slik at du senere eventuelt kan starte din egen uavhengige coachvirksomhet som du fritt kan reklamere for på forumet vårt. Vi legger ut en liste over alle coacher og hvilke byer de er tilgjengelige i dersom du ønsker.

Det er ikke noe krav om at du starter som coach i etterkant eller når du eventuelt gjør det. Vi anbefaler uansett at du starter med å tilby teori- og utecoaching og eventuelt venter med å holde bootcamp/kurs til du får mer erfaring. Du er 100% uavhengig av oss og kan velge pris selv. På den måten kan også nye deltagere velge coach ut fra hva de har råd til.

Du får tilgang til instruktør-delen på forumet, tilgang på jevnlige møter med alle de andre instruktørene både på kontoret vårt og over Skype, mulighet til å bli godt kjent med de andre instruktørene og dra ut sammen. Jeg kommer til å hjelpe deg med promotering dersom du ønsker å satse og vi er veldig gira på samarbeid dersom du har en god idé for nye produkter og tjenester. Det kan også senere bli muligheter for ansettelse i Gode Vibber, men det er ingen garanti.

Totalpris for hele uken og sertifisering er 19.750,-. Meld deg på nå ved å betale depositum (750,-). Restbeløpet (19.000,-) betales ved faktura før kursstart. Si ifra hvis du ønsker å dele opp betalingen. Det er krav om at du har gjennomført GV Bootcamp og at du har rukket å få en del erfaring i etterkant av Bootcampen og føler at du forstår teorien godt.

Meld deg på

Vilkår: Det er ikke lov å ta bilder/film eller lydopptak på noen av kursene. Alle deltagere har taushetsplikt overfor de andre deltagerne. Deltagerne plikter å holde de andre deltagerne og instruktørene anonyme.


Også
kjent fra

  • dagbladet.no
  • e2
  • nk3
  • VG

Hva sier tidligere deltagere?

D.F. sier:

Kurset var verdt alle pengene. Hvis sjekking og sosialt samspill er noe man interesserer seg for, så er kursets innhold noe man finner kjempeinteressant og nyttig! Jeg elsket å kunne gå litt dypere inn i detaljer av den allerede lærte teorien. Samtidig, synes jeg det var utrolig spennende å lære om nye ting jeg mener kommer til å være enormt givende for både meg og mine omgivelser i fremtiden. I løpet av kurset og tiden i etterkant har jeg utvilsomt vokst som person, og nærmet meg et par store skritt den personen som jeg har lyst til å være. Deres instruktørenes oppfølging var utmerket. Jeg fikk enda en gang fått bekreftet at dette er noe dere har et stort ønske om å lære bort, og ikke gjør kun "for å få jobben gjort". Dere tok dere masse tid til å svare på, noen ganger, vanskelige og innviklede spørsmål. Selv om byturen i utgangspunktet ikke var ment til å ha direkte oppfølging på, så følte jeg at alle deltakere, uten unntak, fikk det. Et supplement av 7 etterfølgende uker med skypesamtaler var utrolig betydningsfullt og givende. Det har satt i gang en sunn refleksjon blant oss deltagere, samt at vi utvilsomt har utviklet oss som personer. Personlig har jeg i tillegg følt å ha skapt et bånd med alle personer som var med på kurset. Alt i alt - kjempebra! Og jeg føler meg heldig som har den kunnskapen lært fra bootcampen.

A.B. sier:

Avansert kurs var veldig spennende og lærerrikt. Det var mye av det man kunne fra før, men som jeg nå har fått en dypere forståelse av og faktisk nå forstått. Jeg hadde lite tro på det med karakterstyrker før jeg kom på kurset. Jeg tenkte at det kom til å bli en liten ubetydelig del i forhold til resten av kurset. Etter en grundig gjennomgang og egen erfaring med karakterstyrker ser jeg hvor effektivt dette er og hvor utrolig relevant til sjekking det er! Jeg føler jeg gjør det bedre på byen, sosialt og at jeg har blitt en bedre person. Jeg er veldig fornøyd med kurset og har etter kort tid sett fremgang!