Finn din personlige Dating Coach

Personlig coaching skreddersydd din situasjon og behov.

Lær Gode Vibber™-metoden i detalj, og få uvurdelig tilbakemelding og hjelp med dine utfordringer rundt sjekking og dating.

Din personlige coach hjelper deg slik at du:

 • Setter mål på riktig måte, slik at du faktisk gjennomfører dem.
 • Realiserer det forholdet og livssituasjonen du ønsker deg.

Praktisk informasjon

Etter at du har meldt deg på vil du få en e-post med informasjon slik at vi kan avtale det første møtet.

Gjennom Gode Vibber™ Coaching er du sikret god og tett oppfølging og en coach som virkelig brenner for at du skal lykkes. Meld deg på ved å sende en mail til ønsket coach.

Gode Vibber Coacher

 • Dating Coach i Oslo

  Kjetil (41) er tilgjengelig enten som 1-til-1 coach på cafe på dagtid, eller som live-coach på utesteder på kveldstid. Pris: 1000,- pr time. Ta kontakt på kjetil@godevibber.no for mer informasjon.

  Thomas (25) er tilgjengelig enten som 1-til-1 coach på cafe på dagtid, eller som live-coach på utesteder på kveldstid. Pris: 1000,- pr time. Ta kontakt på thomasgodevibber@gmail.com for mer informasjon.

  Endre (30) er tilgjengelig enten som 1-til-1 coach på cafe på dagtid, eller som live-coach på utesteder på kveldstid. Pris: 1000,- pr time. Ta kontakt på endre@godevibber.no for mer informasjon.

Også
kjent fra

 • dagbladet.no
 • e2
 • nk3
 • VG

Hva sier tidligere deltagere?

S.O. sier:

Coaching med Lars er noe av det beste jeg noen gang har brukt penger på. Du møter en virkelig reflektert kar som vet hva han snakker om. Han hjelper deg med å sette opp en strukturert plan slik at du når målene du har satt deg. Og har du ikke satt deg noen klare mål hjelper han deg med det også. Det er tydelig at gutta i GV vet hva de snakker om, noe Lars er et godt eksempel på. Uansett hva slags problemer du måtte ha har han en treffende analyse av problemet og hva som kan gjøres for å fikse det! Ta coaching, du har alt å vinne, ingenting å tape.

K.F.E. sier:

Jeg er en mann på 34 år som har hatt utfordring med datinglivet og mitt relasjon til jenter. Frustrerende å se jenter «forsvinne» uten at jeg egentlig vet grunnen. Både sjekking på byen og dating har vert vanskelig, da særlig de jentene jeg er veldig tiltrukket av eller ser som kjærestemateriale. Da klarer jeg ikke være meg selv. Så har blitt slik at jeg ikke får de jeg vil få. Jeg tenkte også at det var så mye «feil» med meg at coaching ville blitt et evighetsprosjekt. Men der tok jeg feil… Ole kom jeg i kontakt med via forumet og vi hadde en lang Skype-samtale. Det var helt fantastisk å snakke med han, føltes så det var en kompis som jeg klarte å være veldig åpen med. Han fremstår som smart, kunnskapsrik og en merker han har god erfaring med sjekking og hvordan jenter «tenker». Fikk veldig gode råd, samt optimisme og selvtillit i mitt møte med den jenta jeg likte. Han var veldig interessert i å hjelpe. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke Ole som coach.

T.S. sier:

Har hatt coaching med Ole for å fikse noen utfordringer i prosessen, da spesielt proaktivitet og intensjon. Etter noen timer med med Ole, løsnet ting veldig opp. Var nesten litt rart å oppleve, for plutselig tok jeg ting i den retningen jeg egentlig ville helt automatisk uten å tenke på det. Hypnosen jeg også prøvde med Ole fungerte som et skikkelig spark i riktig retning, for jeg har rett og slett aldri opplevd lignende. Det hele ble plutselig mye enklere og flere barrierer ble brutt uten at det var ubehagelig, bare veldig digg. Anbefales!

C.G. sier:

Jeg har tatt bootcamp 2 ganger, men følte fortsatt jeg trengte det lille ekstra for å virkelig finstille meg selv i forhold til sjekking. Men dette har vist seg å være mye mer en det også, det har hjulpet meg å gå dypere inn i mine egne tankemønstre, og å se ting i fra flere vinkler. I tillegg har det hjulpet meg å finne mer ut av hva jeg trenger å gjøre for meg selv på flere plan enn bare i et sjekkeperspektiv: Hvilke mål jeg setter meg selv i livet. Jeg har et veldig spesifikt sticking-point som vi har jobba med på coaching, men her fikk Andreas vist meg at det har røtter ned i flere ting, og han har gitt meg en meget dyp innsikt i min egen psyke. Det jeg sitter igjen med er en dypere innsikt i meg selv og mine indre prosesser og konkrete mål for å oppnå det jeg vil. Både når det kommer til sjekking og ellers i livet.

T.B. sier:

Den største verdien av coaching for min del var at vi sammen satte opp mål som var mulig å klare, men som samtidig sikret fremgang på det jeg ønsket. I løpet av coachingtimene får man hjelp til å ha et bedre tankesett og hva som faktisk er viktig å fokusere på. Det er også fantastisk å få forklart hva som faktisk skjer mellom jenta og meg, og jeg fikk veldig gode tips til hvordan man kan ta ting videre eller gjøre bedre neste gang. Anbefaler absolutt GV Coaching for alle som har noe de ønsker å forbedre i livet sitt.

A.T. sier:

Anbefales på det sterkeste å ta en "prøvetime", her får du snakket og gått igjennom hva du enten sliter med eller ønsker å bli bedre på. Dette kan være alt fra problemer med jenter til dine egne problemer om det meste. Når dere har møytes for å ha timen blir du møtt med et smil og virkelig en som ønsker å hjelpe. Ofte er de fleste ute etter penger, jeg har heller merket det motsatte og skjønner hvorfor prisen er hva den er per time. Her får du hjemmelekser (om du ønsker), en god oppfølging av deg selv. Om du skal gi deg selv en gave i år, ta et par coaching-timer.

T.N. sier:

Selv etter å ha opplevd stor framgang etter bootcamp, var det det likevel rom for forbedring. Jeg visste at det var konkrete ting som hindret meg i å oppnå enda bedre resultater. I løpet av coachingtimene jeg hadde med Lars satte vi opp konkrete mål som jeg skulle jobbe mot. Jeg fikk inntrykk av at Lars var genuint interessert i å hjelpe meg i å komme meg videre. Vi jobbet med forbedring av nettdatingprofilen min, og vi jobbet også med spesifikke sticking-points som jeg følte hindret meg i å være konsistent. Hvis du ønsker å få råd om hvilke finjusteringer du kan gjøre for å oppnå bedre resultater, så vil jeg anbefale coaching med Gode Vibber.

J.P. sier:

Jeg er en mann på 29 år som aldri har vært flink med jenter. Har alltid følt meg ukomfortabel og nervøs i sosiale situasjoner og hele mitt voksne liv har jeg gang på gang rotet det til når jeg har møtt jenter jeg liker. Innså til slutt at jeg trengte hjelp for å få orden på dette en gang for alle og meldte meg på en Gode Vibber bootcamp for noen måneder siden.

Kort fortalt om bootcampen: hadde en utrolig kul helg, lærte masse, sjekket opp veldig søte jenter, ble kjent med kule folk og fikk virkelig sett med egne øyne at det å bli suksessfull med jenter faktisk var mulig for meg også.

Uken etter bootcamp bestemte jeg meg for å ta en periode med private coachingtimer. Hadde Andreas som coach og vi møttes en gang i uken i ca tre måneder. Vi jobbet hovedsakelig med mine kortsiktige og langsiktige mål i forhold til jenter, i tillegg til problemstillinger i forhold til situasjoner jeg havnet i når jeg var ute for å møte jenter. Følte at Andreas forsto med en gang hvilke områder som var viktige for meg å fokusere på for å bli best mulig, og det var tydelig at han hadde lang erfaring med å lære andre å bli dyktige til å sjekke. Vi satte opp mål og oppgaver jeg skulle gjennomføre fra uke til uke. Resultatene kom umiddelbart, for eksempel første gangen jeg var ute edru og alene møtte jeg ei nydelig jente som jeg hadde sex med. Bare det å være på byen edru var før en stor utfordring for meg, å i tillegg skulle være alene og sjekke jenter var tidligere utenfor min virkelighet at jeg kunne få til.

Andreas er en veldig kunnskapsrik, flink og motiverende coach og resultatene jeg har fått har vært langt over hva jeg hadde drømt om. Når jeg ser tilbake til hvordan ting var i forhold til jenter og sosiale sammenhenger er ikke livet mitt til å kjenne igjen fra bare noen måneder tilbake. Sist gang jeg var ute på byen og sjekket jenter fikk jeg ti telefonnummere og dette var på en mandag, og ei av de jeg dater for tiden er ei heit jente tidlig i 20-årene som jeg stoppet på gaten når hun var ute og jogget. Jeg møter nye jenter HELE tiden og jeg er overbevist om at etter alt det jeg har lært fra coachingen er det kun opp til meg selv å sette det ut i praksis så kan jeg bli så god jeg bare vil.

E.W. sier:

Coaching med Lars har vært svært lærerikt fra dag 1. Luksusen med å ha en instruktør helt for deg selv er å kunne ta ting helt i ditt eget tempo, og fokusere på det DU trenger aller mest. Jeg var relativt dårlig med jenter før jeg begynte hos Lars, dvs, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette har bedret seg stort. Anbefales for alle som er interessert i å utvikle seg selv til det bedre!

T.S. sier:

Det jeg setter størst pris på med coachingtimene er hjelp til i å formulere og jobbe mot et stort mål som jeg skal nå innen en viss tid ved å gjennomføre bestemte handlingstrinn. Disse skreddersys fra time til time alt etter hvordan jeg ligger an i forhold til hovedmålet. Da blir det å gå ut flere ganger i uken enda mer meningsfullt fordi jeg vet at jeg kommer litt nærmere målet for hver gang.

J.P. sier:

Har hatt coaching med Lars fra Gode Vibber et par uker denne sommeren. Etter å ha holdt på med sjekking i litt over ett år følte jeg at utviklingen min hadde stoppet opp. Jeg hadde hatt stor framgang i forhold til hvor jeg var før jeg startet, men nå hadde jeg stagnert helt. Problemet lå ikke så mye på hva jeg sa eller gjorde når jeg snakket med jenter, der visste jeg stort sett hvordan jeg skulle gå fram, det var hvordan jeg så på meg selv i forhold til jenter og andre mennesker. Jeg følte ikke at jeg fortjente å møte de jentene jeg synes er attraktive, og dette gjenspeilte seg selvfølgelig på alle nivåer i kommunikasjonen min. Visste ikke selv hvordan jeg skulle fikse opp i dette, men Lars hjalp meg å spesifisere hvor utfordringen lå, og gjennom sommeren har vi jobbet sammen for å endre på dette. Ved hjelp av samtalene våre under coachingtimene, i tillegg til forskjellige øvelser og oppgaver jeg har fått til å jobbe med på egenhånd ser jeg nå stor forbedring. Selvbildet mitt er bedre enn tidligere, og ikke minst med jenter er det stor forskjell! Når jeg er ute for å møte jenter føler jeg meg mye mer komfortabel, og i det siste har jeg hatt suksess med noen kjempebra jenter. Er imponert over hvordan Lars klarte å finne ut nøyaktig hvor problemet lå og hva som måtte gjøres for å fikse opp i det. Utrolig verdifullt å få hjelp av noen med lang erfaring på området. Veldig fornøyd med coachingen!!

D.G. sier:

Hvor fornøyd jeg er med coaching hos Gode Vibber? Hmmmmm, på en skala fra 0-10 vil jeg 5000. Jeg var på bootcamp for for snart to år siden og dere/deg har forandre synet jeg har på livet- selvfølgelig positivt. Jeg er fortsatt ingen casanova, men jeg er mer enn hva jeg var før jeg kom inn i dette universet. Jeg har også hatt en samtale med deg (Andreas) på Skype, noe som funket veldig bra.

Hadde jeg vært rik skulle jeg gått på bootcamp hver gang dere hadde holdt en. Dere er vannvittig flinke til å snakke med oss/meg og har alltid et svar på en eller annen måte som virker logisk. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hvordan dere opererer!

F.S. sier:

Jeg er veldig fornøyd med coachingen Jonas utfører. Han har en veldig positiv holdning til utfordringer og ting som kan dukke opp rundt sjekking og var flink å bruke eksempler fra ting han selv hadde opplevd. Han er veldig rolig og jovial og jeg følte at vi var mer kompiser som pratet enn at det var delte roller som coach og kunde. Han fikset også litt "verktøy" som jeg kunne bruke i hverdagen mens vi jobbet mot avtalt mål hver uke og jeg følte at han gjorde det lille ekstra utover coachingen.

D.A. sier:

Jonas er alt annet enn dårlig, veldig flink pedagogisk og svarer deg med spørsmål som det er et veldig logisk svar på slik at spørsmålet som du stilte i utgangpunktet får et lett svar. Videre er han flink til å knytte teori og hans egne erfaringer opp mot hverandre slik at man får et eksempel på en «teori». Jeg fikk svar på de fleste spørsmålene jeg stilte, og tips til hvordan jeg kan ta «gamet» eller meg selv til et nytt nivå.

A.W. sier:

Jeg har hatt både inne og ute-coaching med Kjetil, og kan bekrefte at han vet hva han driver med. Han er flink til å motivere, og når han forteller hva han selv har opplevd gjennom de årene han har vært aktiv på byen gir det en unik motivasjon til å være proaktiv ute på byen. Ute på byen har jeg gjentatte ganger sett han gå bort til jenter og få kjemperespons med en gang. Han er veldig flink til å se hvilket jenter som er tilgjengelig for å bli åpnet, og pusher deg på de. Dersom du kommer med en unnskyldning for å ikke åpne slår han det alltid hardt ned med et skikkelig motargument.

K.H. sier:

Etter jeg var hos coaching hos Kjetil, han fikk meg til og bli mye mer bevisst på hva som gjorde at jeg mista humør og intensjon ute, og han ga meg verktøyene for og unngå og gjøre de samme feilene som jeg hadde gjort tidligere. Prøvde både nlp og å bli hypnotisert av han, fikk et helt sykt kick av nlpen og når jeg ble hypnotisert havnet i en ekstremt dyp transe. det fikk meg til å bryte gjennom det platået som jeg hadde stagnert på. Og det fikk meg til å klare å pushe meg selv til neste nivå, Anbefales!! Kjetil anbefales sterkt.

P.T. sier:

Totalt sett veldig fornøyd med coachingen fra Ole. Gode, konstruktive samtaler og tilbakemeldinger på temaene og problemstillingene jeg hadde forberedt. Ole setter seg inn i din situasjon, relaterer til sin egen GV-utvikling og presenterer svarene på en fin, pedagogisk måte som gjør det enkelt å forstå. Ikke noe tidspress eller forhastede svar, han tar seg tid til å gå igjennom detaljene før han følger opp med grundige svar og scenarioer. I situasjoner hvor jeg føler jeg har «kjørt meg fast» og ikke kommer videre finner Ole øvelser for å trene opp svakhetene mine på disse områdene.