Mastermind

Jobb med teorien sammen med andre som har vært på Bootcamp!

Bli med på ukentlige møter slik at du kan utveksle erfaringer og få råd fra andre dedikerte bootcampdeltagere. Hver onsdag fra 1700 til 1900 møtes vi for å bryte ned utfordringer, pushe hverandre, få inspirasjon og gå i dybden på Gode Vibber™-teorien.

Mastermind koster kun 1000 kr i måneden, og man kan hoppe av når som helst.

Meld deg på nå og bli med allerede førstkommende onsdag:

Abonnér

Vilkår: Det er ikke lov å ta bilder/film eller lydopptak under mastermind. Alle deltagere har taushetsplikt overfor de andre deltagerne. Deltagerne plikter å holde de andre deltagerne og instruktørene anonyme.


Også
kjent fra

  • dagbladet.no
  • e2
  • nk3
  • VG

Hva sier tidligere deltagere?

D.F. sier:

Har lært masse på mastermind. Andreas har svart på spørsmål som også har vist seg å stemme med virkeligheten. Har også fått svar på ting jeg ikke visste jeg lurte på som andre i gruppa har lurt på. Absolutt verdt det.

T.N. sier:

Gleder meg alltid til Mastermind for det er gøy, og det er skikkelig fett at det eksisterer her i Norge. Takk til deg Andreas som har laget en slik plass det betyr mye. Mastermind for meg har vært med å revolusjonere meg som person meg også gamet mitt innvendig og utvendig. Verdiene mine og trossystemet mitt ble utfordret fra første dag jeg ble medlem ettersom de var med på å holde meg igjen fra å tiltrekke meg jenter. Det er behagelig å komme til en trygg plass hvor alle er likesinnede og har lyst til å hjelpe deg i ditt tempo til å bli bedre som person. Skal jeg trekke frem noe som er totalt forandret i livet mitt i forhold til før, så er det overflod av jenter. Dette skyldes utskiftning av paradigme skiftene til jenter… de som har vært på MM vet hva jeg snakker om. Ellers opplever jeg at folk reager annerledes til meg enn det de gjorde før på en positiv måte. Kommunikasjonen min har blitt bedre, og det hjelper meg på jobben, sosialt, skole og ikke minst i møte med jenter. Nå skryter jeg men det er lov. Jeg trenger ikke lengre å bekymre meg for hva jeg skal si når jeg møter en jente og jeg er heller ikke redd for å være alene lenger for jeg trives i mitt eget selskap og i andres selskap.

O.F. sier:

Bra å kunne spørre om de tingene man lurer på etter helgen. Lærerikt å høre hva de andre har erfart også. Man blir kjent med andre i miljøet, som man kan avtale å gå ut med.

A.T. sier:

Nå har jeg vært med på Mastermind siden det startet, og har hele tiden vært veldig fornøyd med tilbudet. Det å ukentlig kunne få svar på mine spørsmål angående sjekketeori, hvordan jeg svarer på Tinder eller SMS, tolke hva jenter skriver, eller sier og gjør i samtaler ute på byen har vært uvurderlig. Ikke bare får vi som er med nytte av og modellert Andreas sin oppførsel, (positive) mindset og erfaringer, men vi får også dratt nytte av hverandres erfaringer på godt og vondt. Det å delta hjelper også til å holde motivasjonen og fokuset oppe, og jeg føler meg mer forpliktet til å gå ut og møte jenter når jeg blir fulgt opp og får lekse. Er du interessert i å bli bedre i sjekking så får du god valuta for pengene på Mastermind.

A.E. sier:

Selvutvkling kan være en tung vei å gå. Særlig om man reiser alene. Jeg møter stadig nye barrierer. Mastermind hjelper meg over til den andre siden. Jeg har kommet et godt stykke på vei, mye takket ansvarliggjøring og retning fra mastermind møtene. Der et herlig forum hvor man kan snakke om alt, et sjeldent og verdifullt sted med andre ord. Jeg anbefaler det til alle som vil jobbe med seg selv.

J.P. sier:

Gjennom diskusjon og veiledning har mastermind hjulpet meg til å få en bedre forståelse av teorien. Det var flere ting som jeg enten hadde misforstått eller ikke skjønte 100%. Bedre kunnskap om teorien har vært viktig for å ta bedre beslutninger i sjekkesituasjoner med jenter. Andreas hjelper deg også med å finne ut nøyaktig hva du må jobbe med og man får en ''lekse'' å jobbe med fra gang til gang. Tidligere var jeg lite klar over hvor svakhetene og styrkene mine var. Jeg brukte i for stor grad tiden dårlig, ved å fokusere på feil ting. I tillegg blir man kjent med andre menn med interesse for sjekking som man kan dra ut sammen med. Mastermind hjelper deg med å korte ned læringstiden. Verdien jeg har fått av det overgår mange ganger investeringen i tid og penger.

G.G. sier:

GV Mastermind synes jeg har vært interessant og jeg har lært mye av å være til stede der. Når man begynner å gå fra en tilstedeværelse, der man ikke har sett på seg som spesielt kjekk med tilhørende (dårlige) resultater, til en tilværelse der man får mer oppmerksomhet (på byen og ellers), så skjer det gjerne ting som er nytt. Da har det vært veldig greit for meg å drøfte de opplevelsene jeg har hatt, slik at man blir bedre til å håndtere disse mer riktig neste gang. Å jobbe med de mentale innstillingene samt gå mye ut for å modellere/erfare, er iallefall ting som har hjulpet meg mye. Det fine er jo at man alltid har noe å jobbe med, med tanke på å få bedre resultater. Jeg anbefaler alle som har lyst å bli dyktigere på å melde deg på Mastermind hvis du har mulighet.

A.L. sier:

På Mastermind kan en ukentlig dele opplevelser innen sjekking, dating, sms, nettdating og sex. Andreas setter seg inn i situasjonene og gir veiledning. Jeg har fått mange aha-opplevelser. Har implementert Andreas’ tilbakemeldinger i egne handlingsmønstre og dette har gitt resultater. Anbefales.