Bootcamp

Komplett helgekurs i sjekking.

Vi nordmenn er ikke kjent for å være de mest utadvente i verden. Å være flink med jenter er noe som påvirker deg positivt i andre områder av livet også. Vi i Gode Vibber synes fremdeles det er gøy å sjekke, men det vi virkelig brenner for er å hjelpe andre til å bli like gode. Hvis du leser omtalene våre ser du at vi allerede har lært opp hundrevis av nordmenn til suksess på byen, og nå er det din tur.

image descriptionOver tre dager gir vi deg eksempler på hva du kan gjøre i forskjellige situasjoner og hvordan du kan få telefonnummer og avtale date. Du får hele tiden tilbakemelding på kroppsspråk, stemmebruk, ansiktsmimikk, klesstil og "små ting" som gjør enorm forskjell. Vi blir også med deg ut på byen på fredag og lørdag slik at du kan øve på teorien i praksis på utesteder slik at du ser hvordan det gjøres og får umiddelbar tilbakemelding på hvordan du oppfattes. Instruktørene demonstrerer live, og vi gir deg veiledning og pushing. Samtidig er det viktig for oss at alt skjer i ditt tempo. Vi har mange års erfaring i å holde Bootcamp slik at du kan føle deg trygg på at vi pusher deg i et tempo som føles trygt for deg. Intruktørene har også bevisst unngått å vise ansikt i media slik at du er trygg på at du holder deg anonym på kurs hos oss.

Kurset tilpasses deg som deltager. Du lærer et enkelt og naturlig system for sjekking slik at du kan bruke det i alle situasjoner, ikke bare på byen. Teorien dekker alt du trenger fra du møter jenta for første gang til dere har begynt å date. Vårt fokus er en så bratt læringskurve som mulig gjennom kurset og håndfaste resultater for deg som deltager.

Hva kan du forvente av en Gode Vibber™ Bootcamp?

Å være flink med jenter er faktisk en ferdighet som må læres. De guttene som er mest populære hos jenter er sjeldent de klassisk peneste, likevel har de «noe» ved seg som jenter tiltrekkes av. Og det er dette "noe" vi har brutt ned i detalj og lærer deg. Vi er ærlige om hva du bør gjøre annerledes, samtidig som du har muligheten til å observere og modellere hva instruktørene gjør. Du kan ikke kun lese deg til å bli flink med jenter. Teorikunnskap er null verdt hvis du ikke tester det ut i praksis. Det finnes kun to måter du kan bli flink med jenter på: Praktisk erfaring og modellering. Erfaring får du gjennom å møte mange jenter over tid, modellering går ut på at du henger sammen med og lærer av noen som allerede har mye erfaring og er flinke, slik at du bevisst og underbevisst tar til deg måter å tenke på og måter å være på som gjør at jenter bokstavelig talt slåss om å få møte deg igjen. På en Bootcamp har du muligheten til både å få erfaring samtidig som du modellerer instruktørene.

Vi viser deg blant annet hvordan du:

 • Tar kontakt med jenta på riktig måte slik at du slipper å bli avvist
 • Benytter samtaleteknikker slik at du slipper å gå tom for ting å prate om
 • Skaper intens spenning mellom deg og jenta slik at du skiller deg ut fra alle andre gutter hun møter
 • Blir likt av venninnene hennes slik at du har en ekstra fordel
 • Spør om telefonnummeret slik at du senere kan invitere henne med på date
 • Vet med sikkerhet når hun vil bli kysset så du slipper å dumme deg ut
 • «Går for kysset» på riktig måte slik at det føles naturlig

Første dag lærer du de fem mentale innstillingene alle "kjekke" menn har og en detaljert og trinnvis fremgangsmåte du kan bruke for å sjekke jenter. Lørdagen lærer du en feilsøkingsmodell du kan bruke for å pinpointe akkurat hva som skal til for at jenta skal bli tiltrukket av deg, og vi går i dybden på hva vi legger i begrepet "sosial verdi" og hvordan du skaper spenning mellom deg og jenta. På lørdag snakker vi også om klesstil og hvordan du finner klær som passer din kroppstype, og instruktørene blir med deg og handler klær dersom du ønsker det. På søndag snakker vi om hvordan du bør legge opp en date og hvilke feil du bør unngå når du sender SMS slik at du har kunnskap om alle ledd i sjekkingen. Vi bruker også to timer på søndag til å snakke om nettdating, både om hvordan du tar bra bilder og hvordan du skriver en bra profiltekst. Til slutt får du en privat samtale med instruktørene, hvor vi kartlegger utviklingspunkter og legger en fremdriftsplan for den videre utviklingen din slik at du er supermotivert og vet hvordan du skal gå frem for å bli enda flinkere.

Hvem er deltagerne på Gode Vibber™ Bootcamp?

De andre deltagerne er alt fra gutter på 20 til menn på 50, gjennomsnittet er dog et sted mellom 20 og 40. De er over gjennomsnittlig reflekterte, hyggelige og oppegående, og med det felles at de ønsker å være jenters drømmemann. Mange holder også kontakt etter Bootcampen og fortsetter å dra ut sammen. Bootcampen tilpasses det nivået du er på i dag. Vi tar det rolig i begynnelsen og konsentrerer oss om å lære deg å ta kontakt med jenter på en måte som gjør at jentene har lyst til å snakke med deg, og øker utfordringene gradvis ettersom ferdighetene dine øker. Det er viktig for oss å holde deg som deltager anonym gjennom hele prosessen slik at du føler deg trygg og at du føler deg ivaretatt. I etterkant av Bootcampen får du tilgang til en lukket del av forumet vårt slik at du får oppfølging gjennom å stille spørsmål til instruktørene og dele erfaringer med andre deltagere. Du kan også avtale å dra ut sammen med andre deltagere, og vi arrangerer jevnlig gratis treff hvor du kan møte alle som tidligere har vært på kurs slik at du får venner med samme interesse for sjekking som deg selv.

Praktisk informasjon

Etter at du melder deg på får du en e-post med informasjon om oppmøtested (Møtelokaler i Oslo sentrum). Bootcampen starter kl 19:00 fredag kveld og varer til kl 03:00. Lørdagen starter vi kl 14:00 og holder på til 03:00 (med pause fra 19:00 til 23:00). Søndagen starter vi 14:00 og avslutter kl 18:00. Det er tilgang til kaffe og te, og det vil være korte pauser lørdag og søndag slik at du kan få deg noe å spise på butikken ved siden av.

Du trenger ikke å forberede deg på noe vis før Bootcampen, annet enn at du planlegger hva du tenker å ha på deg på byen. Send oss en e-post hvis du er i tvil om antrekket ditt er bra, vi hjelper deg gjerne med forslag.

Totalprisen for Bootcamp er kr 13795. Vi tilbyr delbetaling.

Hvis du er tidlig ute med å melde deg på får du nå 4000 kr i Earlybird-rabatt, slik at totalprisen er kun kr 9795.

Meld deg på nå ved å trykke på linkene til høyre på siden eller send en mail på post@godevibber.no dersom du har spørsmål eller ønsker å benytte kontooverføring.

Vilkår: Vi forbeholder oss muligheten til å bytte instruktører for den aktuelle bootcampen. Påmelding er bindende. Ved eventuell avbestilling beholder Gode Vibber 50% av kursavgiften uavhengig av avbestillingsårsak. Vi forbeholder oss retten til å kansellere kurs. Dersom et kurs blir kansellert, blir kursavgiften tilbakebetalt. Vi er ikke ansvarlig for økonomiske konsekvenser utover dette som følge av kansellert kurs. Det er ikke lov å ta bilder/film eller lydopptak under noen del av bootcampen. Alle deltagere har taushetsplikt overfor de andre deltagerne. Deltagerne plikter i etterkant av bootcampen å holde de andre deltagerne og instruktørene anonyme.


Meld deg på her:

Også
kjent fra

 • dagbladet.no
 • e2
 • nk3
 • VG

Hva sier tidligere deltagere?

J.H. sier:

Vil anbefale alle å ta bootcamp hos Gode Vibber! Det var en helt syk opplevelse.

Før bootcampen kunne jeg telle på fingrene hvor mange ganger jeg hadde gått opp til en ukjent jente. Jeg så på meg selv som en helt "vanlig" fyr som ikke hadde de rette egenskapene for å snakke med jenter. Det å snakke med jenter så jeg på som noe skummelt. Bootcampen endret måten jeg så jenter og førte til økt selvtillit og humør. På bootcampen alene, oppnådde jeg å kysse en søt jente, bli spandert drikke på og over 15 telefonnummer. Dette var resultater jeg tidligere bare kunne drømme om.

Før bootcampen var jeg veldig nysgjerrig på hva jeg egentlig hadde meldt meg på. Men etter en varm velkomst av de engasjerte coachene ble jeg fort klar over at dette var noe jeg burde blitt med på tidligere.

Måten kurset ble holdt på var overraskende profesjonelt og stoffet ble enkelt forklart med masse eksempler og diskusjon. De gikk igjennom alt du trenger for å være dyktig med jenter. Likte spesielt teoridelene om mote, nettdating og innstillingen du må ha for å sjekke opp jenter. Det som slo meg var hvor enkelt det egentlig var! Det å være ute med coachene og overføre teori til praksis var helt utrolig. Jeg var sjokkert over resultatene. Coachene var fantastiske motivatorer og flinke til å pushe oss ut av komfortsonen. Det som slo meg var at det å snakke med jenter er enkelt og morsomt. Takk til alle coachene og deltagerne som gjorde dette mulig!

S.J. sier:

Jeg slutter meg til alle lovordene som har blitt sagt om instruktørene og Bootcampen. Dette er gull verdt!

Grunnen til at jeg til slutt meldte meg på var bloggen. Det de skrev om virket så annerledes enn hva jeg hadde lest andre steder, det virket som gutta hadde peiling. Jeg fulgte tipsene som stod der slavisk, og resultatene mine forbedret seg betraktelig de 8 månedene jeg leste blogg og hørte på podcast, men det var alltid noe som manglet. Det kom nesten alltid til et punkt der jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre, samtalen døde ut og jeg gikk hjem alene gang etter gang.

Til slutt tok jeg mot til meg og meldte jeg meg på BC, og jeg angrer ikke i det hele tatt! Gutta har et vanntett opplegg, som man skjønner det ligger mye erfaring bak, og som de lærer bort på en profesjonell og lettfattelig måte.

Det jeg allikevel satte mest pris på var de mindre detaljene de lærte bort. Små nyanser som gjorde et hav av forskjell; alt i fra måten man burde åpne på, væremåte, blikk og mindset. Eksempelvis så var det en gang på lørdagen da en av jentene jeg snakket med mistet interessen etter at hun fant ut at hun var eldre enn meg. Jeg snakket med Lars om det, og den ene setningen/rådet han ga meg snudde alt. Det som tidligere den kvelden hadde vært et problem førte til at jeg til slutt gikk hjem med en søt brunette.. Fire år eldre enn meg.

Så hvis du fortsatt sitter hjemme og nøler på hvorvidt du skal melde deg på eller ikke. Invester pengene i deg selv og la gutta i Gode Vibber vise deg hvordan DU drar damer!

L.P. sier:

Jeg slutter meg til alle lovprisningene av instruktørene og Bootcampen. Jeg kan bare tilføye at instruktørene er veldig dyktige til å lede programmet, forklare og holde en bra stemning i gruppa. For min egen del var jeg trøtt og sliten som vanlig, men opererte likevel bedre enn vanlig på de stedene vi dro, Sportsbaren og Garage. Dette er steder jeg normalt ikke er og ikke trives godt på, men snudde på det nå, og åpnet jenter og hadde det moro. Bootcampen anbefales til alle etternølere. En bra ting, som riktignok gjelder generelt for miljøet men blir forsterket på Bootcampen, er den positive stemningen og holdningen fra alle som er tilstede i forhold til å dra hverandre opp og frem, så takk til alle deltagerne også!!

L.F. sier:

Hei ... Må bare takke for at dere "reddet" livet mitt, høres kanskje drøyt ut, men hadde store problemer før ... Er ikke ofte jeg har hatt følelsen av at en jente "virkelig" vil ha meg eller var interessert, jeg følte meg helt tom før, og hadde ikke en eneste grunn til å våkne opp og leve det samme kjedelige livet mitt dag etter dag ... Det ga meg INGENTING ... Eneste jeg tenkte på var at jeg bare var for stygg til og dra damer og ingen ville ha meg ... Dette høres kanskje sprøtt ut, men dette var min hverdag! Hadde mange dager hvor jeg var veldig deprimert, gikk rundt og følte at jeg ikke var en dritt!!! Jeg kunne smile og le utenpå, men ikke innerst inne ...

Dere åpnet øynene mine!

Har aldri hatt draget på jenter ... Og har bare hatt en kjæreste i hele livet mitt (og det var såvidt en kjæreste!), selv om kamerater av meg har hatt dame etter dame. Jeg sitter her med tårer i øynene mine nå ... Nå ser jeg jo "hvordan" ting egentlig henger sammen og hvordan jeg har levd livet mitt og hvordan jeg kunne hatt det. Nå våkner jeg hver dag og er glad, gleder meg til og komme meg ut!!!! Har aldri hatt det sånn før ... Har det helt nydelig nå ... Det er deilig å leve:))

Dere REDDET livet mitt! Andreas, Rune og Alexander TAKK!:)

T.S. sier:

Alle på BootCamp'en kunne vært mine sønner. Nei, forresten det er ikke sant. Jeg hadde for 18-25 år siden ikke de nødvendige sjekkekunnskaper til å produsere en slik gjeng med kjekkaser! :-)

Som den klart eldste i flokken lurte jeg selvsagt spent på om dette kunne passe også for meg. Relativt nyskilt, helt ute av trening, uten et rammeverk eller et forhold til sjekking som konsept.

Wow! Det funker. Under kyndig assistanse var det bare å kaste seg ut i sommer-Oslo når den grunnleggende teorien var gjennomgått. Jeg åpnet opp og sjekket jenter jeg har sett på som fullstendig uaktuelle å prøve meg på tidligere. Mye yngre damer og aldeles nydelige. Jeg har faktisk i løpet av denne helgen fått kunnskap som vil endre resten av mitt liv og forhold til damer. Da snakker vi revolusjon dere, og ikke bare et vanlig kurs!

O.S. sier:

Veldig bra bootcamp! Den var veldig lærerik, og ga meg masse fremgang. Jeg ble pushet utrolig mye, men i et tempo som passet meg. Dere i Gode Vibber har en fremgangsmåte jeg bare digger. Den er ikke full av rutiner og faste replikker, men en genuin og "safe" metode som funker rått i alle situasjoner! Likevel sa dere ikke bare typisk: skap spenning, og berøring osv. Men faktisk forklarte hvordan det skulle gjøres og kom med gode eksempler. Noe som gjorde det mye lettere å skjønne. Det kuleste med bootcampen var at jeg alltid har trodd at når jeg ikke har lykkes med en jente så var det fordi jeg ikke var bra/kul nok som person, så jeg trodde jeg ikke hadde en sjanse eller måtte "fake". Sannheten er at jeg aldri har vært mer meg selv med jenter. Rett og slett bare den kuleste versjonen av meg selv.

Jeg vil anbefale bootcamp til alle som ønsker å forbedre seg med jenter. Den er utrolig viktig for å få inn den grunnleggende teorien og litt til. Bootcampen gjør deg ikke til en verdensmester, men gir en veldig kraftig push. Så hvis man fortsetter å gå ut og sjekke jenter etter bootcampen tror jeg at man garantert vil bli kjempeflink! Det har vært dritkult å bli kjent med dere, og dere kommer garantert til å se meg sitte i den samme stolen igjen! Snakkes, nå skal jeg rett på byen:)


K.J. sier:

I skrivende stund sitter jeg her kjempefornøyd og med noen gledestårer i øyekroken (litt flaut, men det er faktisk helt sant), dette blir en kort tekst, må komme meg ut på byen igjen! Denne helgen startet med at jeg kom til Oslo tidlig på fredagen. Så gikk jeg rundt hele fredagen før vi skulle møte opp med store sommerfugler i magen. Jeg hadde tidligere vært med på et annet kurs om sjekking og følte ikke jeg fikk noe utav dette, så var redd for at jeg kastet bort pengene mine på enda et kurs hvor jeg ikke lærte noe nyttig. Så kom det til kurset og vi møtte alle deltagerne og instruktørene og jeg må si jeg var ganske nervøs i det vi startet men det gikk fort over.

Det som jeg merket med en gang instruktørene begynte å prate om de forskjellige temaene, var at de var virkelig engasjerte og du fikk følelsen av at de ønsket at du skulle lære dette. Og ville mer en gjerne forklare prinsippene sine for deg hvis du ikke forsto det. Så i forhold til det andre kurset jeg hadde vært på så var prinsippene jeg lærte her mye mer anvendelige.

Første kvelden ute var vi ute på del forskjellige steder og jeg følte det gikk bedre å prate med jenter nå enn hva det pleide å være. Det var ikke lenger så mye stress å holde samtalen gående, men det var en del punkter jeg feilet litt på som instruktørene tok opp med meg før lørdagen. Lørdagen ble en ny dag med mange nye aha-opplevelser og modellen deres var ikke så vanskelig å sette seg inn i, men det er ikke noe man tenker så sterkt over hvis man ikke har vært på kurset. Det som vi lærte denne dagen er det som virkelig gjør forskjellen når man snakker med en jente hvor som helst, for om det blir en mulighet for noe mer! Denne dagen brukte vi også til å shoppe litt klær og jeg skjønner nå i ettertid at klesstilen min trakk meg litt ned. Klær har faktisk litt å si, og med det mener jeg så klart riktige klær. Så kom tiden for at vi skulle ut og teste de nye verktøyene våre, hele denne kvelden ble brukt på ett sted. Den første gruppen jeg og en annen fra kurset gikk bort til åpnet seg med en gang og samtalen gikk som en drøm, denne kvelden brukte jeg tipsene fra gårsdagen og alt gikk så mye bedre. Men en liten feil jeg gjorde ødela litt for meg med den jenta jeg fokuserte på. Det jeg lærte av det er at sjekking ikke er å gjøre det riktige, det er å ikke gjøre det feil! Neste gruppe åpnet instruktøren, og jeg kom inn etterpå. Denne samtalen gikk også helt nydelig, jeg følte virkelig at jeg hadde knekt en kode for samtaler, det var ikke lenger skummelt å snakke med fremmede jenter og det å holde samtalen gående og å gjøre den spennende var virkelig ikke vanskelig! Jeg gjorde også en ganske stor feil her, noe som da resulterte i at jeg bare fikk et telefonnummer før venninnene tok av. Men jeg fikk tilbakemelding om at jeg virkelig hadde en sjanse med hun venninna hvis jeg bare hadde gjort det riktige. Selv om det var en ganske stor feil, er det veldig lett å gjøre noe med det. Så jeg følte lørdagen gikk utrolig bra, jeg ble til og med åpnet av en del jenter som ville ha meg med på nach, men jeg ble ikke interessert på grunn av at de var for interesserte. Standarden min på jenter gikk fort opp fordi jeg fikk opp øynene for at jeg har en sjanse på hvilken som helst jente. Så for første gang i hele mitt liv føler jeg at jeg er i en posisjon til å velge, og det er dritkult!

På vei hjem fra Oslo møtte jeg også på ei utrolig søt jente på toget, det var natttoget så vi dreiv å pratet en god stund før vi skulle sove. Når vi våknet tok jeg telefonnummeret og vi avtalte å møtes til helgen. Dette kunne jeg ikke gjøre etter det andre kurset!

Gode vibber sitt kurs anbefaler jeg på det sterkeste, disse gutta kan sakene sine. Når vi var ute med instruktørene fikk vi se at de virkelig kunne sakene sine, og at det funket, jentene de åpnet siklet over dem. Motivasjonen er på topp etter denne helgen, og nå føler jeg virkelig at det er mulig, alt er mulig! Trenger du et spark i baken, får du ikke de responsene du ønsker, eller vil du bare bli enda bedre? Ta kurset, disse gutta får deg på god vei mot dit du vil!

Okei, denne teksten ble litt lengre enn antatt, men jeg elsket virkelig denne helgen. Og vil anbefale alle å ta kurset, mener virkelig at instruktørene kan hjelpe alle uansett hvor god du er! Disse guttene kan det de driver med!

"[...] jeg fikk opp øynene for at jeg har en sjanse på hvilken som helst jente."

A.G. sier:

Yo! Mitt syn på Bootcampen: *kremt* Da jeg først kom til Oslo var det mye følelser som surret rundt i magen min, men all tvilen forsvant etter en oppvarmingslek hvor jeg oppdaget at deltagerene var veldig hyggelige og mottagelige for nye ting og at instruktørene var helt vanlige karer som bare har det moro. De viste seg etterhvert å blande lekenhet og seriøsitet sammen i en veldig naturlig og spennende undervisning. Alt det de lærte oss hadde en logisk side ved seg, som gjør det veldig enkelt å henge med. Da vi dro ut første kvelden hjalp de meg med å komme komme over frykten for å bli avvist og lærte meg nye ting hele tiden. "Dette kunne jeg aldri gjort alene" tenkte jeg. Nå kan jeg gjøre det! Underveis den andre dagen vår viste dem meg mer avanserte ting. Dette var uten tvil det mest spennende jeg har hørt på en god stund og da vi skulle sette det ut i praksis på kvelden, funket det veldig bra! Det ble telefonnummere, kyss og selskap på rommet den kvelden! Hadde jeg aldri trodd. Siste dagen tok de tid til å gi hver og en av oss tilbakemeldinger på det vi må jobbe med og hva vi mestret bra. Dette kurset er noe av de mest lærerike jeg har vært med på. Den personlige utviklingen jeg har hatt siden har vært utrolig. Det har blitt kommentert av venner og venninner. Jeg føler meg mer karismatisk, attraktiv, selvsikker og er mye bedre på å kommunisere med jenter. Jeg er en forandret person nå og føler meg bedre enn hva jeg gjorde før. Jeg tar av meg hatten for dere! Takk. Seriøst! Hils Andreas og takk han også! Dere har gjort mye for meg.

K.V. sier:

Det er en grunn til at det kalles Bootcamp, for man kan sammenlikne opplevelsen med å være i militæret, men på en god måte. Når du blir sittende å fortelle om ting du føler er dine problemer til folk du knapt kjenner, uten at det blir en østrogenfylt TVNorgefilm, så får du et spesielt forhold til menneskene du gjør det med. Det ble vår lille verden, og det var GØY. Jeg tror ikke jeg har vært så dypt konsentrert sammenhengende før, og det var uten at jeg hadde et kjedelig sekund. Jeg har ikke tenkt så mye som jeg gjorde i helga, og jeg har lært masse. Jeg fikk bekreftet masse jeg visste på forhånd (om meg selv og hva jeg gjør) og fikk flere gode tips på hva jeg bør fokusere på.

Pluss:
 • -Lærte grisemye
 • -Ble kjent med folk på en ny måte
 • -Hadde det skikkelig gøy
 • -Lørdagen var en god følelse fra begynnelse til slutt.. til tross for 4-5 timer søvn og 14-03:30 dag.
Minus:
 • -Vi var litt uheldige med lørdagen ute i felten, kom sent på vei til utestedene som var overfylte pga cupfinalehelg.
 • -Kakkerlakker ødela opprinnelig utested for fredagen.

Hvis du har råd og har anledning så ville jeg uten tvil anbefalt å ta Bootcampen når du har sjansen.

A.G. sier:

Jeg vil absolutt anbefale ALLE sammen til å ta en Bootcamp!!! Stoffet tok litt tid å synke, men da det gjorde det, så sa det PANG!!! Nå har jeg møtt MANGE innenfor Oslo-miljøet, og jeg kan med hånden på hjertet si at Andreas er den beste PUA'en jeg har møtt... For de som har møtt han så tenker de sikkert: Han var jo ikke noe spesiell... Han er jo bare en vanlig kar... Inntil han begynner å sjekke... Fyren har så utrolig mye praktiske erfaringer i tillegg til all teorien innabords...

K.S. sier:

Jeg avslutter nå mitt lille prosjekt her i Kragerø. Målet mitt var å få meg en søt kjæreste, og det har jeg fått :) Jeg har også fått flere venner som jeg virkelig connecter med, og vet jeg vil ha for resten av livet. Takk til dere! Mitt syn på livet, min plan for livet... ja, faen LIVET har forandret seg i en vannvittig bra retning! Og jeg takker dere for alt dere har gjort for meg... Dere er en evig inspirasjon!

"Målet mitt var å få meg en søt kjæreste, og det har jeg fått"

A.H. sier:

Først og fremst vil jeg takke for helgen, det var en utrolig kul opplevelse som jeg lærte veldig mye av! Props til både deltakere og arrangører for god innsats! Min historie: Ettersom jeg bor sammen med en wingman som har bra game og "lærer meg opp" så hadde jeg egentlig bestemt meg for å ikke ta Bootcamp da jeg tenkte at det ikke var for meg og at jeg antakeligvis ikke ville få så mye ut av det. Så skjedde det på fredag ettermiddag at jeg fikk en telefon og fikk nyss i at en av deltakerene hadde trukket seg og at det var en ledig plass. Så tenkte jeg ok, let's just do it, så jeg ble med. Møtte gutta ute på gata og vi gikk inn på konferanserommet vi skulle være. Vi gikk gjennom ganske mye teori denne kvelden, veldig mye bra greier som er viktig i sjekkesammenheng. Det er de små tingene som man ikke kan lese seg til ofte, fordi man forstår det først når man ser det demonstrert. Skal ikke gå inn på hva vi lærte av teori, men det var naturlig nok ting som FUNKER! Det er en grunn til at Andreas kan holde slike Bootcamps. Så alt i alt var det en veldig lærerik helg og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med i siste liten! Det ble en kjempebra stemning mellom alle som var med, og det er noe jeg definitivt hadde gjort igjen. Dette var en veldig kort versjon av hva som skjedde den helgen fordi det skjedde så mye, men jeg husker bare den gode følelsen jeg hadde på søndag, en kombinasjon av at jeg hadde hatt det sinnsykt kult samtidig som jeg hadde fått nye venner. Så takk til alle gutta, det var konge!! (Dette ble kanskje et nesten usannsynlig positivt innlegg, men det er sånn jeg føler det.)

H.U. sier:

Sykt bra Bootcamp! Personlig rakk jeg aldri å forberede meg psykisk til Bootcampen, pga tett timeplan. Så jeg hadde ikke noe særlig forventningner, forventet bare mye feedback på meg selv. Jeg fikk MYE MYE MYE mer!!! Og flere sett med "aha"-opplevelser. Jeg føler fremdeles at jeg tar til meg ting jeg lærte men som jeg ikke helt tok til meg der og da. Det som overrasker meg mest er hvor mye jeg lærte om meg selv. Jeg går ikke dypere inn på emnet men det hjalp utrolig å ha en dårlig dag ute i felten på fredag og en bra på lørdag. Tror det bidro til at jeg fikk enda mer ut av Bootcampen. Gode Vibber har samlet sammen et utrolig bra team som alle sammen kan det de driver med og dekker vel praktisk talt alle deler av sjekke-relatert stoff, teoretisk og praktisk. Må takke alle gutta på Bootcampen, var en utrolig bra opplevelse og uten tvil verdt pengene. GO GO GO

C.S. sier:

Det kan virke som overpositivitet, men det er faktisk det jeg står igjen med. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok bussen 9 timer fram og tilbake fra der jeg bor for å være her en helg på Bootcamp. Vil fortsette med å takke for helgen! Jeg har hatt det dritkult, og har instruktørene å takke for det! Gutta er geniale og kule, og jeg har følt det mer som en sykt lærerik helg med kompiser enn en eller annen Bootcamp der en forleser forteller masse ting om game og slikt. Det gjorde det hele mye mer interesant og veldig mye mer effektivt. Guttene bryr seg genuint om at du skal lære, de vil at du skal bli flink og er veldig flinke på å gi et godt bilde på det hele og lære det bort på en enkel og veldig forståelig måte. Hva vi gjorde og hva som skjedde gir ikke godt nok inntrykk føler jeg. For meg var det viktigste helheten og hvordan jeg ankom og hvordan jeg dro derfra. Jeg ankom Oslo med veldig blandete følelser. Gledet meg sinnsykt samtidig som jeg var veldig nervøs siden jeg visste hvem jeg skulle komme til å sjekke med. Jeg var ikke spesielt flink gamewise og visste ikke helt hva jeg kunne forvente.. Jeg dro derfra mer selvsikker, med større selvinnsikt, mer komfortabel i eget skinn og best av alt med mye bedre game. Gutta fikk meg til å føle meg komfortabel med en gang. Man kunne se at dette var noe de brenner for. Det som også slo meg var hvor genuine gutta var. Hele tiden så jeg de snakket med et driv og man bare skjønte at de kan sakene sine. Atmosfæren var helt avslappet underveis, kjemien dem i mellom er helt genialt, noe som gjorde at man ble enda mer motivert. Ute i felten var de dine wingmen og kompiser. Jeg hadde nesten null erfaring med sjekking på byen og dette var i begynnelsen det jeg fryktet mest. Men dette gikk temmelig kjapt over! Gutta hjalp meg, fikk meg til å føle meg trygg, fikk meg til å ville ut av komfortsonen og teste meg selv! Jeg gleder meg faktisk til jeg går ut på byen igjen nå. Jeg vil anbefale dette for de som vil forbedre gamet sitt!! Jeg har lært så sinnsykt mye og vet jeg kommer takke meg selv for at jeg gjorde dette. Og til sist men definitivt ikke minst takk gutta! Det har seriøst vært en ære å bli kjent med dere!

K.P. sier:

Det var gøy, jeg koste meg og fikk et par aha-opplevelser. Tidligere har jeg vært vant til å kjøre en litt mer konstant party state stil. Dette kan være slitsomt når det ikke er kongruent med ditt humør eller selvbilde. Dere åpnet meg for en stil som føles veldig naturlig, at man fremmer "Hei, jeg er en kjekkas som ikke trenger masse trylletriks for å imponere, jeg vet hvem jeg er", noe sånt. Spesielt ting som jeg har merket har funket bra er: Åpne sterkt, posisjonering (sykt viktig), være proaktiv på hennes reaksjoner så vel som andre ting som skjer, holde spenning (denne føler jeg viser mye verdi og baller). Og viktigst av alt rammen du fremstiller - er ikke den med i interaksjonen så er du bare "en som prøver og ser hva han får til". Stilen liker jeg veldig godt og den er lettere å overføre til dagtidssjekking enn mye annet. Yess. Jeg dro på Bootcamp, og jeg var dritspent. Til dere som tenker på om dere skal prøve det eller ikke: Hvis dere har pengene og føler at dere har råd, then do it. Jeg følte at det var verdt pengene, og jeg fikk en del aha-opplevelser. Gutta lærer deg en veldig naturlig stil, som ikke kommer av som fake. De går inn på mange viktige prinsipper, som de fleste kan relatere til, men alikevel sjeldent kommer på i det daglige. Modellen deres er solid, men det er ikke en magisk pille. Det krever øving for å perfeksjonere den slik som alt annet. Veldig mange bra prinsipper, som med nok øving vil fungere som fyrverkeri. Etter campen satt jeg igjen med et godt intrykk, og mer motivasjon for å bli enda bedre. Til sist vil jeg si at dissa gutta driver seriøst, det er ikke noe lureri, noe som ihverfall jeg synes er viktig når man legger ut penger og vilje;)

T.N. sier:

Hei! Kurset inneholdt så å si alt man trenger av teori, og instruktørene var flinke til å pushe oss og rette på feil. I tillegg er det godt at det finnes et forum som gir muligheter for videre oppfølging og nettverksbygging.

H.R. sier:

Det blir nok litt gjentagelser av det jeg sa til dere under den individuelle delen. Som dere sikkert skjønte, så var jeg på alle måter fornøyd med alt det som hadde skjedd den helgen. Veldig fornøyd! Da jeg gikk hjem fra byen tidlig søndags morgen var jeg bare så utrolig glad... Glad fordi jeg så at det finnes jenter som faktisk liker meg for den jeg er, bare jeg klarer å være meg selv. Jeg prøvde å ha realistiske mål før Bootcampen, med tanke på at jeg aldri tidligere har vært på byen for å sjekke jenter før. Jeg så ikke for meg at jeg skulle kunne snakke med jenter i edru tilstand, men jeg tok feil. Selvtilliten i forhold til damer har blitt mye større enn den var før Bootcampen. Å gå bort til jenter er selvfølgelig fortsatt vanskelig, men nå kan jeg i det minste si til meg selv at det å snakke med dem ikke er så ekstremt vanskelig som jeg trodde på forhånd. Det jeg kanskje likte best var det tydelige fokuset på at sjekking skulle være naturlig. Rutiner er fy-fy. Noe som jeg tror passer meg bra :) Takk for en flott helg som var verdt pengene!

S.D. sier:

Hei! Var nylig på kurs i Stavanger. Har kun positivt å komme med. Det største for meg var å innse at jeg er god nok som jeg er og det trengs ikke noen triks, gimmicks eller historier som ikke er mine egne for å lykkes. Responsen jeg fikk fra jenter var helt utrolig i forhold til at jeg ikke "prøvde" noe spesielt, jeg var bare helt genuin og det var mer enn bra nok. I enkelte sett var jentene helt på meg FØR jeg hadde åpnet. Jeg er ikke noe særlig "good looking" eller fysisk attraktiv, men dette trengs heller ikke i stor grad. Jeg merker at jenter ser på meg på en annen måte enn før. Nå nettopp i heisen førte jeg bare en vanlig kort samtale med en familie og en dame der komplimenterte meg med å være gentleman. Det har aldri skjedd før. Jeg ønsker Gode Vibber enorm suksess i fremtiden, dette er et kurs som ikke kan beskrives med pengeverdi. Håper alle deltakere får like mye ut av en helg med Gode Vibber som jeg gjorde. Hvis jeg ser at noen jeg bryr meg om trenger hjelp med det samme, kommer jeg til å anbefale Bootcamp med GV på det sterkeste.

A.V. sier:

Tok Bootcamp med Gode Vibber nå 10. juli- 12. juli, og sitter igjen med utrolig mye nyttig lærdom. Har egentlig visst om "game" lenge, men pga at jeg har vært i forhold så har jeg ikke vært aktiv i felt, borsett fra nå de siste mnd før Bootcamp.

Dag 1: Vi presenterer oss og jeg må si jeg ble utrolig overrasket over instruktørene. Jeg hadde aldri møtt de før og de var helt annerledes enn hva jeg hadde innbildt meg, begge var sykt laidback, og visste hva de snakket om, og man så at f.eks Andreas hadde sykt mye erfaring. Første dagen var ganske mye basic teori, og jeg vet at mange sikkert tenker "Faen, det blir kjedelig", som jeg gjorde på starten siden jeg trodde jeg kunne alt.. Men jeg fikk helt andre tanker etterhvert, gutta hadde basicly kastet vekk alt det unødvendige og laget en helt super enkel framstilling av hva de mente var viktig, og som jeg er utrolig enig i, basicly så betyr dette at; for de som har lest alt fra A-Å av materiale så blir alt mye enklere. Dag 1 for meg ble utrolig lærerik, med mye bra feedback som skulle improve gamet mitt noe sykt i dag 2.

Dag 2: Vi møtes igjen litt tidlig for mer avansert teori, som også var enkel, og fikk meg til å innse hvor mye dritt det er der ute, som fucker med hjernen din. Vi oppsummerte også dag 1 der mange av de andre deltagerne hadde gjort utrolig bra fremgang, husker spesielt en, som faktisk overasket alle, til og med instruktørene ble overasket så det holdt. Etter å ha fått alt vi egentlig trengte av teori så ble jeg egentlig litt sur over at jeg har brukt så mye unødvendig tid på å lese alt det tullet mange andre har skrevet, og med det mener jeg hvor vanskelig mange egentlig gjør det. Videre hadde vi en lang pause og alle møttes igjen i sentrum der turen gikk til litt mer vestkant venues, etter å ha vært på mer laiback steder. Turen gikk til utestedet Emil og Samuel, og etter all feedbacken fra tidligere så var dette walk in the park, alt med meg fra kroppspråk, ansiktsmimikk, til og med stemmebruk var helt annerledes fra dag 1, og med så mange digge damer å velge mellom så var dette sykt fett. Uansett, vi skiftet litt med hvem som skulle være med Andreas, og i mellomtiden så kjørte jeg på, og samtidig med at Andreas kom gjevnlig innom og ga feedback, kvelden oppummert var at jeg kom utrolig nærme å avslutte kvelden med 2 jenter, men tilfeldigheter og småting jeg gjorde var med på at det ikke skjedde. Vi var der til halv 4 og jeg må si jeg er imponert over at Andreas greier å holde på så lenge uten å bli sliten, han var konstant på farta og du så at han genuint ville at du skulle lykkes.

Dag 3: Her var det igjen oppsummering av dag 2, og vi fikk igjen bra feedback. Er utrolig mye man ikke legger merke til selv, som Anders og Andreas fikk med seg. Etter det var det kort om Mote, der Alex, en av de andre instruktørene kom innom, personlig var ikke det en issue for meg, men lærte noen småting som jeg aldri hadde tenkt over. Videre hadde Anders om dagtidssjekking, som jeg lærte mye av, siden jeg ikke har drevet med det. Var igjen simpelt og godt forklart, kommer egentlig ikke over hvor laidback Anders er. Videre hadde vi om dating og helt til slutt individuell feedback som var bra, der man fikk vite hva man burde gjøre for å nå målene sine. Dette er å anbefale til alle, uansett nivå, om du har holdt på en stund og sitter fast med noe eller om du er relativt ny, så kommer du til å lære mye. Og stor takk til de 4 andre deltagerne og selvsagt Andreas og Anders.

J.D. sier:

Sitter her på sengen og prøver å ordne tankene mine. Finne ut hvordan jeg skal få stokket dem i riktig rekkefølge, sette ord på dem og formidle dem til dere gjennom denne teksten. Det er ikke lett. De siste dagene siden helgen har jeg brukt til å reflektere over det jeg har lært, studere ny teori for så å applisere det som passer meg og field-teste resten. Men det er fortsatt så mye å lære, så mye å se, så mange damer å møte. La meg starte med starten.

Som så mange andre vurderte jeg en Gode Vibber Bootcamp i lang tid! Jeg har lest pick-up i over 9 måneder, med stødige resultater og framgang. Selv om resultatkurven har vært litt inkongruent, har læringskurven gått stødig oppover, for: Det er i motgang man lærer mest. Men det var noe som manglet. For det første hadde jeg problemer med første steg mot å oppnå ubevisst kompetanse, nemlig å identifisere problemene mine. Jeg trengte noen som kunne studere gamet mitt, rette på feilene mine, og sende meg ut igjen. For det andre hadde jeg mange løse tråder. Som så mange andre, har jeg vært innom de fleste PUGene, og all teorien begynte å gjøre meg mer forvirret enn den opplyste meg. For det tredje var det pengene. Som student er 7000 mye, men når jeg ser tilbake på det nå (og selvfølgelig baklengs-rasjonaliserer) ser jeg at hva er vel bedre å bruke penger på om ikke å utvikle meg selv? Så, istedenfor å vente på å bli klar (noe jeg aldri ville blitt), overførte jeg pengene og startet å telle ned dagene mens jeg kjente nervøsiteten bygge seg opp.

Dag 1: Etter å ha sett for meg og lest om instruktørene ble førsteinntrykket litt av et sjokk. Først nå i etterkant ser jeg hvor mye Mystery's teorier, slik som peacocking, har påvirket meg. Menneskene jeg hilste på var kledd helt normalt, kanskje til og med litt mer slapt enn normalt også, etter min mening. Det var Andreas og Alexander som hovedinstruktører og Anders som support. Som det står i andre reviews, var teoridelen oversiktlig. Jeg hadde selvfølgelig hørt mye fra før, men målet mitt var å skrelle bort de lagene jeg ikke trengte, og få overblikket. Og sånn sett var denne teorien veldig bra. Vi holdt på i litt over de fem timene som var satt av, noe som var helt naturlig, før vi skiltes med avtale om å møtes igjen en time senere. Kanskje var det tryggheten av å ha en instruktør der, men jeg åpnet jentegruppe etter jentegruppe før Andreas fikk sendt meg inn i de, og før vi møtte opp med de andre igjen hadde jeg fått tre telefonnummere og var egentlig ganske fornøyd. Vi dro samlet til Scotsman, hvor jeg og Alexander åpnet to jenter utenfor som viste seg å være polske, fikk nummeret og stakk i køen. Da vi kom inn bestemte Alex og Andreas seg for å gå med de to andre siden de var en del eldre enn meg, så jeg ble igjen med Anders. Innenfor åpnet jeg en jente, ble litt før jeg gikk videre, humøret på topp. Åpner en ny jentegruppe ved garderoben, merker at jenta faller inn under rammen min og drar henne bort til veggen. Dette er en kveld for eksperimentering, så jeg tar hendene hennes og drar henne inn mens jeg sier "kom her" med et smil om munnen. Sekundet etter står vi og roter, 4 minutter etter at jeg traff henne. Som så mange jentegrupper denne og neste kveld, føler jeg at jeg kunne blitt der og eskalert, men denne helgen hadde jeg faktisk ikke tid. Jeg avslutter med "hyggelig å hilse på deg", får nummeret og går videre. Akkurat rekkefølgen på jentene denne kvelden husker jeg ikke, men ikke lenge etter åpner jeg to jenter ved baren. Tiden var inne for å prøve Andreas sin ett-minutts-kysserutine.

Dag 2: Starter dagen kl. to og holder på til halv åtte, litt lenger enn vanlig. Gikk litt mer i dybden under dagens teori, noe som hjalp på helhetsbildet. Vi trente på kroppsspråk, ansiktsmimikk og hvordan behandle andre gutter. Begynner virkelig å tro at dette er all teorien du trenger. Særlig motedelen var bra. Når det gjelder in-field treningen denne dagen er det bare en ting å si: Mind-blowing! Vi varmet opp på samme måte som dagen før, og fulle av godt humør gikk vi ut på byen, klare til å eie. Som dagen før gikk jeg først med Andreas, og denne gangen fikk jeg følelsen av at settene åpnet enda bedre enn dagen før. Mange av detaljene fra kvelden er visket ut, som om jeg gikk i en transe hele kvelden. Men spesielt en jentegruppe fra oppvarmingen husker jeg. Jeg står og snakker med en jentegruppe jeg åpnet, mens Andreas åpner to jenter bak meg, som jeg joiner etter å ha sagt ha det til de første. Etter litt snakk tuller Andreas med at han og hun ene er kjærester, jeg trekker hun andre inntil meg med en gang mens jeg presiserer hvor mye bedre kjærestepar vi er. Det utvikler seg til å ble en morsom greie der Andreas og hun andre liksom er et veldig kjedelig par, mens vi er frie og eksperimenterer med trekant osv. Etter hvert tuller vi også med at venninnen til Andreas kan droppe han og heller bli med på sexen vår. Ender med et kyss på kinnet og nummeret til hun som var "kjæresten min", og mens hun legger det inn spør venninnen om hun kan gi nummeret også. Greit for meg. Bytter så til Alexander, som utfordrer meg til å bare gi mobilen til dem uten å nevne det mens jeg prater. Med dette i bakhodet går vi inn på Scotsman, stedet fra dagen før, hvor jeg åpner to jenter som sitter i ett hjørne. Når jeg kommer bort spør hun ene plutselig "så, fant du Ricks?" "Hæ? Hva snakker du om", svarer jeg. "Du stod og snakket med oss i 10 minutter på gaten for en halv time siden, husker du." Smell. Men jeg holdt rammen sterkt og tullet det vekk med at jeg trodde dette var Ricks. Hooka hun ene venninnen, mens hun andre gav meg konstant shit-tester ala "Jeg hater østlendinger, hvor er du fra?". Begynte å få følelsen av å kave, og var redd for å ødelegge det gode humøret for kvelden, så spurte om telefonnummeret som hun (haterøstlendingerdama) overraskende gav meg, og trakk meg ut. Men det var da vi kom ned at ting begynte å skje. På en eller annen måte gled jeg inn i en "care" state. Jeg husker omtrent ingen av samtalene, er nesten ikke sikker på om jeg sa så mye for å være ærlig. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å jobbe med å holde spenningen, og for det brukte jeg ikke så mye ord, men mer kroppsspråk etc. All honnør til Alexander for mye av dette, og for feedbacken jeg fikk av han denne kvelden. På ett punkt stod jeg med 4-5 damer rundt meg, komfortabelt lent inntil veggen. En annen gang stod jeg lent inntil et bord mens jeg snakket med to jenter. Avslutter med å få telefonnummeret til dem og et kyss på kinnet av begge, som en kompis av meg inne på Scotsman tilfeldigvis ser. Da Alex og jeg går bort til han er han helt satt ut av hva jeg nettopp gjorde, og starter å fortelle Alex, han som faktisk lærer meg dette, i detalj hvordan jeg behandlet de to jentene. Åh, for en herlig ironi. Selv om jeg prøver å basere meg på indre verdier, er det allikevel godt å få noen eksterne valideringer i blant. Den største opplevelsen vil jeg allikevel si var det faktum at Alex sin metode for å få nummeret var utrolig konsistent. Så lenge jeg holdt rammen, la hun inn nummeret sitt som om det var en selvfølge. Bare en gang fikk jeg "Hva skal jeg med denne?" Hvorpå jeg svarte: "Du kan spille tetris om du vil, hvis du får opp tastlåsen da". Hun valgte å legge inn nummeret. Dessverre fikk jeg beskjed av Alex om at vi måtte stikke, skulle bytte instruktør. Står i kø får å hente jakken, og åpner to jenter utenfor køen med "Hei, kom hit og hold meg med selskap i køen". Alt funker. Får nummer, og dulter tilfeldigvis inn i en annen en i køen. Åpner med et lekent smil og "Hei, ikke dytt, du får nok tingene dine du også til slutt". 5 minutter senere får jeg nummeret hennes også mens jeg går ut for å møte Alex.

Dag 3: Denne dagen bar preg av mye åpen diskusjon, noe jeg likte svært godt. Du merker virkelig at Andreas, Alex og Anders brenner for det de driver med. Fikk litt input på å åpne jenter man kjenner fra før, samt dating og dagtidssjekking. Særlig den individuelle delen var bra. Når jeg ser tilbake var det spesielt tre kvaliteter ved dette produktet som gjorde det så bra for meg, med tanke på at jeg følte jeg hadde mye teori og kunnskap fra før.

 • - Kurset gav deg overblikk over teorien og skrelte vekk alt du egentlig ikke trenger, noe som gjør det letter å holde fokus i felten.
 • - Instruktørene gav deg uvurderlige tilbakemeldinger du kanskje aldri ville oppdaget alene.
 • - En aha-opplevelse om hvor lett det faktisk er. Ingen rutiner, ingen teknikker - bare natural style.

Resultat: 17 telefonnummere, 3 kyss og mange erfaringer rikere.

"Sekundet etter står vi og roter, 4 minutter etter at jeg traff henne."

I.K. sier:

Jeg hadde fantasert en stund om Bootcamp, men prisen holdt meg litt tilbake siden jeg er fattig, skrapa, blakk. Men alle reviews sa at det virkelig var verdt det, og jeg fikk støtte fra mor, far og søster. Jeg følte at jeg bare trengte et spark i ræva, og jeg var ikke forberedt på det som kom til å skje den helgen. Bare et ord kan beskrive det: sinnsykt.

Jeg har blitt glad i alle som var der. Denne helgen var et vendepunkt i livet mitt og et deilig spark bak i riktig retning. Jeg har aldri hatt så mye kroppskontakt med gutter før i hele mitt liv. Rune, Alexander og Anders er noen kosegutter. Når du er på Bootcamp med Gode Vibber så får du ikke bare kunnskaper om sjekking. Det er key to suksess i livet, og du skaper et spesielt bånd med de du er på Bootcamp med sånn som du f.eks skaper i militæret. Selv om du er advanced eller nybegynner så passer denne Bootcampen for alle.

Takk til Anders, Rune, Alexander og Andreas for at dere gjorde dette mulig.

L.R. sier:

Jeg sitter i skrivende stund og venter på flyet mitt på Gardermoen, og tenker på hva jeg nettop har vært med på. Denne helgen var jeg på Bootcamp med Gode Vibber i Oslo, og nå i etterkant sitter jeg igjen med utrolig mange inntrykk, tanker og erfaringer.

Jeg hadde selvfølgelig en del tanker og følelser i forkant av Bootcampen. Jeg visste at jeg trengte å komme ordentlig i gang med sjekking, og at Bootcampen trolig ville være det ideelle å være med på i den forbindelse. Men selvsagt var jeg også nervøs, og bekymret for hvordan det hele ville være, og hvordan det ville gå. Det skulle imidlertid vise seg å bli en helg helt utenom det vanlige... I det hele tatt var dette en SINNSYKT lærerik helg, og jeg er mildt sagt takknemlig for det instruktørene lærte oss, og for innsatsen de gav generelt. Jeg følte meg rett og slett priviligert som var med på dette. Jeg merker at de har fått meg til å åpne øynene på en ny måte, fått meg til å føle og tenke svært annerledes (bedre) både om meg selv som person og mine sjanser for å bli god i dette.

Det var en glede å være med, og en glede å bli kjent med guttene fra Gode Vibber. Tusen takk skal dere ha, nok en gang. Om Bootcampen kan anbefales? Om den var verdt pengene? Gjett én gang.

E.U. sier:

Jeg joinet sjekkemiljøet for ca 2 år siden. Har fått mye ut av det, har truffet masse flotte damer og har akkurat nå 3 FB'er samt flere andre som ønsker de var FB'er. Jeg har imidlertid slitt med kontinuitet i utviklinga. Flere ganger har jeg tenkt at jeg burde ta meg selv i nakken og kjøre på hardere. Jeg har hatt mye halvfordøyd teori i hodet, og det har vært lite røde tråder og kontinuitet i det jeg gjorde. Jeg har flere ganger holdt på å gå skikkelig lei. Jeg visste imidlertid at det fantes snarveier til fremgang. Jeg hadde truffet Andreas for to år siden, og Alexander ikke så lenge etter, og hadde flere ganger tenkt på å ta Bootcampen deres hos Gode vibber. Etterhvert som tida gikk var det imidlertid som om terskelen for å gjøre det ble høyere. I og med at jeg nå hadde holdt på såpass lenge, føltes det som et nederlag å skulle melde seg på Bootcamp. Teori kunne jeg iallefall nok av, og jeg så ikke for meg at gutta kunne gjøre så mye mer enn å pushe meg i felten. Etter å ha brutt kontinuiteten NOK en gang i forbindelse med en periode med mye jobbing, innså jeg at dette ikke gikk veien. Heldigvis tok jeg til fornuften og meldte meg på Bootcampen til Gode Vibber.

Det første som skjedde på Bootcamp var at mine tanker om at jeg ikke trengte mer teori, ble gjort til skamme. Teoridelen var vanvittig bra! De skjærer bort alt unødvendig, og en sitter igjen med en superkomprimert kjerne av det viktigste som er utrolig mye lettere å forholde seg til enn det virrvarret som eksisterte oppi hodet mitt tidligere. Samtidig lærte jeg flere prinsipper som er blitt meget sentrale i mitt game, og som jeg ikke har sett i teorien hos andre. Gutta gir eksempler på alt mulig, og vi gjorde masse øvelser. Jeg lærte også mange bra prinsipper som ikke bare er relatert til pick-up, men til prestasjonsutvikling og personlig utvikling generelt. In-field ble vi pushet på det vi hadde oppgitt som stickingpoints, og hver og en av oss jobbet med spesifikke ting vi ønsket/hadde behov for. I tillegg til Andreas og Alexander var også Rune med som instruktør, og det var utrolig kult å kunne rullere på tre erfarne instruktører og få forskjellig input og tilbakemeldinger. Gutta har holdt masse Bootcamper tidligere, og er rå på å oppdage og rette på småtinga som kan gjøre forskjellen mellom suksess og fiasko. Det var en veldig ærlig og åpen tone gjennom hele helga, og mange av tilbakemeldingene var for meg helt uvurderlige.

Det viktigste jeg sitter igjen med etter Bootcampen er at jeg ikke lenger trenger å tenke i særlig grad på hva jeg skal si, og at jeg stort sett er komfortabel og har det gøy på byen. Det meste av teorirotet jeg hadde i hodet er nå ryddet opp i, og jeg ser at ting er utrolig mye enklere enn jeg trodde tidligere. Veien videre er klar og tydelig, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Til dere som vurderer Bootcamp: Ikke nøl, hopp i det! Uansett hvor mye du tror du kan, og hvor mye du faktisk kan; Gode vibber vil ha MYE å tilføre gamet ditt, og vil sende deg et kvantesprang videre i utviklingen!

L.S. sier:

Det er nå passert 2 måneder siden jeg slo opp med dama som jeg har hatt mesteparten av tiden siden jeg oppdaget game, og det var på tide for meg å begynne å bruke inner-gamet og alfa-egenskapene jeg har jobbet for, og begynne å erfare virkelig sjekking. Dette gikk med blandende resultater, og etter en anbefaling om Gode vibber fra en tidligere kursdeltager og god venn av meg, så bestemte jeg meg for å få det sparket i ræva som jeg trengte. Jeg har vært gjennom MASSE teori fra diverse guruer, og lest en del bøker om blant annet evolusjonsteori. Jeg har egentlig fått for mye teori, for det har vært for mye å tenke på, og man blir i sitt eget hode og skal analysere alt. Jeg måtte dra tidlig fra jobben på fredag for å rekke oppstarten, og var veldig spent. Vi startet med 5 timer teori (Mye kjent som var veldig forenklet og satt på spissen, og også endel nytt som var GULL verdt.) Inntrykket mitt av begge instruktørene, Alexander og Andreas, var veldig godt fordi de var veldig genuine og jordnære. Jeg hadde forventet litt mer sosialt dominante og "ledende" typer, men man kunne ikke la være å slappe av og føle seg velkommen. Metoden var lagt opp veldig bra i hele Bootcampen. Glem rutiner til å lappe over mangler, fyll heller hullene med utvikling. Krydder er bra med et naturlig basert game, men det kan holdes til et minimum og fortsatt få helt urealistiske resultater. Både under teoridelen og når vi gikk ut for å varme opp så var det noen øvelser og leker som hjalp veldig på humør og motivasjon, two thumbs up! En god start på kvelden. Mine personlige resultater første kvelden var helt greie etter mine egne forventninger (jeg har alltid usunne høye forventninger av meg selv), fikk 3 telefonnummere når jeg egentlig kunne fått flere, og kunne fått kyss hadde jeg vært mer "på" og eskalert. Potensialet var der, jeg må slutte å nøle! Fikk mye bra tips og ble pusha til å åpne uten å føle meg presset, vi er ute for å trene, og for å ha det gøy! Lørdagen startet også bra med teori, og jeg fikk mer tips og tilbakemeldinger for å tette hullene mine i gamet. Utrolig bra med feedback og analyser av meg, de har tydeligvis lagt mye arbeid i å observere og tolke oss for svakheter og styrker. På lørdag gikk det bedre på byen, da fikk jeg 3 telefonnummere og et tungekyss. Søndagen så fikk vi resten av teorien pluss MASSE feedback og detaljerte tips om hva jeg trengte å jobbe med. Jeg må også legge til at 4 av de 6 nummerene jeg fikk var på gata under oppvarminga. Edrue og ikke innenfor et "sjekkemiljø". En av deltagerne fikk også tungekyss midt på gata, før vi dro på et utested.

Alt i alt, Bootcampen hadde faktisk all teorien man trenger for å være på byen, på date, mote, etc. Jeg fikk mer ut av denne helga enn det jeg hadde gjort et halvt år alene. Mine tanker før om Bootcamp var at det er noe for de som har en laaaaaang vei å gå, man trenger bare å finne teori selv og gå ut, så klarer man det selv. Ja, det kan man fortsatt, men det tar mye lengre tid. Det hjelper stooort med å ha noen som har peiling i ryggen din, og som jobber for DIN suksess. Jeg fikk det sparket i ræva som jeg var ute etter, og det sendte meg langt over kneika. Eneste jeg trenger nå er erfaringen. Vedlikeholde det jeg lærte, og få det inn i personligheten.

Bootcampen får two thumbs up og en stortå! Anbefales til alle som er seriøse etter å forbedre gamet sitt. Ikke som et alter ego, men som den livstilen det er, og som en del av personligheten din. Kunne jeg tatt valget igjen hadde jeg kasta pengene etter dem.

C.O. sier:

Så var Bootcampen vel overstått og informasjonen stort sett fordøyd. Litt synd egentlig, men dere skal ha takk for en meget minneverdig helg. Nå, før jeg blir altfor klissete og gjør dette til en ren skrytepost - Onward, brave Raven. En strålende helg har tatt slutt, og jeg sitter igjen med mange nye inntrykk og tanker. Jeg har lært en hel del om meg selv og fått utfordret noen limiting beliefs, og jeg kommer til å leve i evigheter på mitt første "offisielle" kyss. Jeg føler også, for første gang på lenge, at jeg har en gameplan og et mål istedenfor å surre rundt som en hodeløs kylling og snakke meg selv ut av approaches fordi jeg var en legende i min egen hjerne. Nå har jeg et mål, jeg har ny motivasjon og jeg innbiller meg at jeg har fått et glimt av framtiden og fått sett en flik av hva jeg kan bli hvis jeg bare fortsetter på den stien disse gutta har vist meg. Eventuelle konklusjoner overlater jeg til hver og en, men for meg var det definitivt verdt både tiden, energien og pengene jeg investerte. Gutta har et meget solid produkt, og de virker både profesjonelle og genuint interessert i at du som deltaker skal få mest mulig ut av det hele. Som de skriver - Hvis du er dedikert og ønsker å heve gamet ditt til et helt nytt nivå, meld deg på.

Like a phoenix from the ashes, reborn.

"[...] jeg kommer til å leve i evigheter på mitt første "offisielle" kyss."

L.G. sier:

Walla Gutta!

Takk for helgen gutta! Det var dritbra å sjekke med dere, lærte utrolig mye og fikk mange, mange, mange a-haa opplevelser som bidrar til å improove gamet mitt! *props* Bootcampen var THE SHIT ass! Takk til instruktørene og de andre gjesteforeleserne for det. Gutta er helt rå! De er genuint dedikerte for at du skal ha den mest lærerike og feteste helgen! Må buste Andreas på en ting, han sa "dette er ingen magisk pille" Fack det! Jeg er en ny målrettet mann, med masse nye erfaringer og kunnskaper om sjekking. Jeg er motivert, og er mye mer selvsikker. Hva mer kan man forvente av en magisk pille?

Jeg vil anbefale dette til alle som vil improvet gamet sitt! Det var The SHIT! Takk til alle som var med, takk til instruktørene og de andre deltagerne!

PeaCe oUt

C.B. sier:

I skrivende stund er det en dag siden Bootcampen var over. At utbyttet var enormt, har ennå ikke gått ordentlig opp for meg. Med tiden vil det gjøre det.

Min bakgrunn før jeg dro på Bootcamp: 25 år gammel. Jomfru. Aldri hatt kjæreste. Aldri "sjekket opp" en jente klinkende edru på byen. Aldri turt å spørre om et telefonnummer. Velkjent med sjekketeori, som jeg kom over omtrent 10 måneder før Bootcampen. Klar over at alt jeg hadde gjort før oppdagelsen av sjekketeori hadde vært i skikkelig wussbag-ånd. Til tross for relativt bred teorikunnskap om "attraction" og sjekking, var steget, for å faktisk gå bort til en jente, enormt. I likhet med veldig mange, trengte jeg et spark bak.

Selve Bootcampen: Fin balanse av teori og praksis om hverandre. Instruktørene gjør en veldig god jobb. Kun direkte relevant og essensiell teori gjennomgås. Ute på byen sier instruktøren: "Gå og åpne opp det settet" (Starte en interaksjon med dem). Da har man intet valg. I og med at man har blitt kommandert til å gå bort, føles det også litt lettere. Forutsatt at man gjør slik man har lært, og at hun/gruppen man prøver å åpne ikke er lukket på forhånd, går det alltid bra. Metoden man lærer er genial i all sin enkelhet. "Sjekking" er ikke vanskelig. Prestasjon og utbytte: Jeg presterte ikke stort mer enn å få en del telefonnumre. Eskalering hadde jeg litt barrierer mot, og mistet et par mulige kyss. Å åpne og få telefonnummer er lett. Derfor var jeg, ironisk nok, litt skuffet over meg selv. Tilbakemeldingen jeg har fått fra instruktørene er konstruktiv. Jeg vet hva jeg må jobbe med. Det er snakk om små forandringer.

Som Gode Vibber selv sier: "Denne Bootcampen er ikke en magisk pille", men det er sannelig det nærmeste man kommer.

H.Ø. sier:

Hvordan jeg hadde vært, hvordan jeg hadde sett ut, hva jeg ikke hadde opplevd, om jeg ikke oppdaget dette, tør jeg nesten ikke tenke på.

Jeg var en helt normal gutt, i en av mine siste år på videregående skole, da jeg fikk greie på at det å sjekke jenter faktisk var noe som kunne læres. Jeg ble selvsagt fasinert, og tenkte at dette var sjansen min til å få den spesielle jenta jeg aldri hadde tørt å ta kontakt med. Etter mangfoldige timer tittende på diverse sjekkeartister, og lesende av forskjellige bøker, følte jeg meg klar til å gå ut og møte denne jenta. Med to store A4-ark bestående av haugevis av sjekkereplikker trygt i baklomma mi, gikk jeg mot festen der jenta var. Jeg var skikkelig nervøs, og jeg tror egentlig ikke engang det er vits i å fortelle at jeg gjorde det dårlig. Tiden gikk, og det var lite resultater. Det krevde dessuten utrolig mye energi å prøve å være en helt annen person hver eneste gang jeg skulle ut, for ikke å tenke på mengden alkohol jeg fikk i kroppen. Det var da jeg endelig innså at jeg resultatmessig hadde stått stille fra jeg starta, jeg bestemte meg for å melde meg på et kurs.

Nå, et og et halvt år etter kurset, har jeg et av verdens beste liv. Faktisk sitter jeg å prater med ei søt, liten, og blond jente, i skrivende stund, på bussen mot Oslo. Jeg kan alltid være meg selv, og jeg trenger verken sjekkereplikker, fancy utstyr, eller alkohol for å kunne sjarmere jenter. Da jeg så for meg hvordan jeg kom til å bli, for to år siden, hadde jeg ikke en anelse om at jeg kom til å leve i den overfloden av jenter jeg gjør nå.

Takk, Gode Vibber.

Y.J. sier:

Den følelsen man sitter igjen med etter Gode Vibbers Bootcamp, ligner litt på følelsen man har etter en god ferie. Man skulle ønske den aldri hadde tatt slutt. Forskjellen er at etter Bootcampen, har opplevelsene såvidt begynt!

Jeg gikk fra å være den litt stille og sjenerte som sjelden tok kontakt med jenter på utesteder, og heller ble sittende med mine egne venner. Dette førte til at jeg egentlig ikke så på det å gå ut på byen som noe veldig gøy. Jeg har en god sans for humor, og klarer lett å både tulle og ha lange samtaler med kamerater og venninner, men det stoppet vanligvis opp straks jeg møtte en ny jente. Jeg må si at jeg var helt lamslått da jeg innså hvor utrolig enkelt det faktisk er! Jeg innså at suksess hos jenter ikke avhenger av utseende eller mengde inntatt alkohol hos noen av partene, men av enkle, grunnleggende ting! Straks jeg visste dette, gikk det utrolig lett å komme seg ut på byen og komme i kontakt med jenter. Selv de første jentene jeg pratet med var veldig imøtekommende, og selvtilliten steg mange hakk! Takket være en fantastisk instruktør, som "pushet" oss til å gjøre ting vi vanligvis ikke ville ha gjort, og en porsjon egeninnsats, gikk det så godt som det kunne gå, allerede den første kvelden... Wow! Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke har tatt dette kurset tidligere. Jeg har unnskyldt meg med at "jeg er ikke klar ennå", men en dag gikk det opp for meg at man blir aldri klar for noe så overveldende. Man er ikke klar før man har gjort det...

P.C. sier:

Dette er det mest lærerike jeg har vært med på noen gang. Tror ikke det ble sagt en eneste setning teoridelen som ikke hadde verdi av noe slag. Bare det i seg selv var fascinerende. Kommer ikke mye nærmere perfeksjon. Fredag og lørdag var det byen etter teorien. Vi hadde noen kule humør-boost-leker som gjorde at vi lagde vår egen lille boble midt i parken og alt utenfor ble uvesentlig. I starten hver kveld åpna vi med å spørre om veien. En av jentegruppene som satt på en trapp midt på Karl Johan åpner ganske lett og instruktøren foreslår at vi leker en lek hvor premien er et kyss. Siden jeg sugde i denne leken holder jeg på å tape, tror faktisk jeg tapte, men jeg kårer meg selv til vinner til slutt og står på mitt og det blir tungekyss. Selvtilliten føyk i været! Inne på utestedet var det vanskeligere å åpne, men vi skiftet mye mellom å være der og å gå ut, så man ikke fikk helt freeze. Utenfor litt senere blir jeg sendt inn til to søte jenter, og de åpner kjempelett. Igjen introduserer instruktøren et lite rollespill, som igjen fører til tungekyss. Haha. Er så bra hvordan han med en gang vet hva som skal til. Første gang man er ute på byen for å sjekke, og det ender med 2 kyss. Sinnsykt. Alle gangene som gikk dårlig den kvelden er glemt. Utenfor litt senere blir jeg sendt inn i en ny jentegruppe, åpner med "Vet dere hvor Roxy er?" (vi står under markisa utenfor Roxy). De tar det seriøst og begynner å peke mot køen, så jeg sier "Bare kødda" og smiler. Men de var ikke helt med på spøken men blir stående og prate en stund uten det er noe særlig spenning selv om vi kødder litt. Så kommer instruktøren og hvisker meg i øret: "Bytt posisjon". Går og steller meg med ryggen langs gjerdet, 5 sekunder senere står hun og holder rundt meg. WTF tenker jeg. For en effekt! MAGISK! Litt senere kysser jeg henne innendørs med samme trikset hvor jeg steller meg med ryggen til en av stolpene langs dansegulvet. Nesten så jeg begynner å tro at hele hemmeligheten bak sjekking er å stå med ryggen mot veggen. Etterpå står vi utenfor, hvor det går opp for meg at det er venninna jeg er mest keen på. Hun jeg står og holder rundt er ikke helt min type. Hun vil at vi to skal dra hjem til meg siden hun bor et-sted-langt-utenfor-oslo jeg ikke husker hvor var, men jeg kommer med en dårlig unnskyldning. Hun gir meg telefonnumeret sitt og jeg spør hva jeg skal lagre henne som, men hun vet ikke. Så det blir "Sexy, Roxy". Hun sier: Haha, jeg er sikkert "Sexy, Roxy nr25". Jeg: "Haha, nei... :) 19...". Lattis. Haha, hvor faen fikk jeg playerimage fra??? Jeg er jo nybegynner..

4 kyss og mulighet for å bli med hjem hvis jeg hadde gått for det. Dette hadde jeg ikke i min villeste fantasi drømt om når jeg meldte meg på Bootcampen. Takk for en sinnsykt kul helg! Den har vært en skikkelig øye-åpner for hva som er mulig og med alle teknikkene i boks fra teorien, er det bare erfaring i ettertid som mangler. Følelsen man får av å være med på Bootcampen er sinnsyk. På søndagen etter teorien kom jeg hjem. Går inn på badet og blir stående å se på meg selv i speilet og begynner å le høyt av hele greiene. Er det så lett? Er det mulig liksom.

"Dette hadde jeg ikke i min villeste fantasi drømt om når jeg meldte meg på Bootcampen."

M.A. sier:

Takker for en super helg. Hadde ikke noe lyst til at det skulle være slutt på søndag, kunne godt ha tatt noen dager til! Var litt nølende om jeg skulle melde meg på Bootcamp, har aldri investert slikt i meg selv før, men var definitivt den beste investeringen jeg har gjort. En av de mest interessante og den definitivt mest lærerike helgen i mitt liv. Alt som ble sagt og gjort var lærerikt og interessant. Samt at jeg likte veldig godt seksjonene med dagtidssjekking og mote. Hvem vil ikke ha så mye kunnskap og fordeler som mulig når det kommer til sjekking og forføring av damer? Etter å ha lest litt materiale på forhånd som f.eks "The Game" o.l, var jeg veldig inspirert men også litt skeptisk til alt for mye rutiner og oppdiktete historier. Følte at det ble falskt og ikke representerer den sanne jeg. Samt at jeg definitivt ikke hadde lyst til å lære meg å trylle og ha på meg en diger hatt for å sjekke damer... Sjekkestilen som dere underviser derimot likte jeg veldig godt. En form for naturlig, strukturert og personlig sjekkestil. Samt at vi fikk et par enkle rutiner som et sikkerhetsnett som vi kunne lene oss litt tilbake på. Det hele ble egentlig godt understreket med en gang jeg møtte dere (Andreas og Anders). Dere ser helt normale ut. Hvis jeg hadde sett dere på gata hadde jeg ikke tenkt "Oi, de er sikkert blant Norges beste til å sjekke damer". Men da kurset startet skjønte jeg med en gang hvor mye kunnskaper dere satt på og ferdigheter og kunnskap ble godt bevist ute på byen senere på kvelden.

Denne Bootcampen var akkuratt det jeg trengte. Har lest litt materiale men har aldri helt kommet igang. På Bootcampen fikk jeg, i tillegg til teorien jeg trengte, det nødvendige sparket i ræva for å komme igang.

Takk igjen!

K.F. sier:

Jeg er 31 år gammel og har vært konstant i (forskjellige) forhold siden jeg var 22 og var t.o.m. gift. Når jeg så i vår ble separert ble jeg klar for å være veldig singel en stund, men det er jo ikke gøy å være singel uten damer, så... Jeg visste det fantes en slags "sjekkekultur" der ute, jeg måtte bare finne dem. Jeg startet med å lese "The Game" og begynte med å åpne jenter (punktum). Etter åpneren var jeg tom og måtte liksom bare gå før det hele ble teit/flaut.

Når jeg så fant Gode Vibber og så de skulle ha en Bootcamp i Stavanger meldte jeg meg på med én gang. Og jeg angrer ikke! Lørdagkvelden var den sykeste kvelden i mitt liv (så langt). Jeg åpnet mange jenter og det gikk som regel veldig bra (med tanke på at jeg er grønn som faen). Men det sykeste var rett før vi skulle gå hjem. Jeg så DEN poshe dama stå alene og fikle med mobilen. Jeg gikk bort, fikk meg bra posisjonering og et kroppsspråk som om jeg var sjefen. Jeg sa "Hei" og hun så bare rart på meg før hun fortsatte å fikle med mobilen, men jeg bare fortsatte å snakke. Da la hun fort vekk mobilen og hun ble bare keenere på meg for hvert minutt. Hun spurte meg til og med hvorfor JEG pratet med henne, for hun følte seg ikke verdig nok. Det hele endte med at hun gikk på meg for heavy makeout og jeg kunne tatt henne med hjem om jeg ville. Dette var en dame jeg i mine villeste fantasier ALDRI ville ha snakket med før, men nå "eide" jeg henne. Og det hele falt helt naturlig. Jeg brukte ingen triks, ingen linjer, jeg bare var meg selv. Den nye meg selv!

T.Y. sier:

Helgen har vært knallbra og kjempemoro! Masse lærerikt og topp instruktører! Helt sinnsykt mye info oppi oppi hodet mitt nå rundt sjekking. Alt har ikke helt klistra seg enda, men kan love dere at det skal det gjøre ;P Ble ganske overasket over at det ikke er vaskeligere å sjekke opp en dame man liker:) Kjempebra at dere tok opp klesstil, ansiktsmimikk, posisjonering, meldinger i etterkant av bytur osv.. Hadde masse spørsmål angående akkurat den biten, men dere la jo alt fram nøye og detaljert.. Og jeg fikk en åpenbaring, hehe :P Trodde teoridelen skulle være ganske tung og slitsom, men det viste seg jo å være stikk motsatt. Dere var flinke til å prate, ga masse eksempler, slang inn litt humor. Dritbra rett og slett!! (Gjespa jo faktisk ikke en eneste gang, noe jeg ville gjort på alle andre kurs). Det tyder jo bare på at dere er enormt flinke til å lære bort!

Bootcampen er gull, dere er gull, hele opplegget var gull! vi ses på workshop! :)

I.J. sier:

Jeg synes det var en super camp! Tidligere har jeg ikke klart å være naturlig rundt jenter; jeg har ikke kunnet vise dem mitt sanne jeg. I løpet av kurset gikk jeg opp til flere jenter enn det jeg har gjort i hele mitt liv frem til nå. Jeg har fått mine første kyss, og mer selvtillit på at jeg kan lykkes med jenter. Jeg hadde ikke klart det uten pushing fra svært dyktige instruktører! TAKK, GODE VIBBER!

E.E. sier:

Bootcampen synes jeg var interessant og veldig lærerik. Jeg har fått et helt nytt innsyn på hvordan man sjekker opp jenter på en god måte. Du og Anders er også utrolig trivelige mennesker og dere lærte godt ifra dere, ga gode eksempler som gjorde det lettere å forså ting. Håper vi treffer på hverandre igjen! :)

J.D. sier:

Jeg må også takke deg og Anders for en fantastisk helg. Det var lærerikt og føler jeg ble pushet godt i å utvide min komfortsone. Fin veiledning til hvordan man skal forbedre seg selv i gamet, og jobbe videre med seg selv. Fikk testet litt nå på fredagen, og det gikk ganske greit faktisk. Lørdagen kan jeg bare glemme... Da gjorde jeg ingen forsøk. Men jeg gir meg ikke så lett, og det kan nok hende jeg må ha noen støttetimer framover i dette faget! Uansett så føler jeg meg mye tryggere nå når jeg først tar kontakt med jentene. Hadde ikke problem med å holde praten flytende på fredagen. Siden jeg ikke har hatt tid til å gå gjennom materialet, og ikke fått terpet på div mimikk og kroppsspråk, har jeg nok mye å hente der. Men må nok bli tøffere! Takker så mye!

M.E. sier:

Hei, for en kort stund siden så fikk jeg et spørsmål fra en som tenkte å ta Bootcamp og et av spørsmåla var om hvordan gamet mitt har utviklet seg i det lange løp etter jeg tok Bootcamp hos GV. Det fikk meg til å tenke litt, spesielt siden jeg har distansert meg mer og mer vekk fra sjekkemiljøet over åra. Jeg kan først og fremst si at det er ca 2 år siden jeg tok Bootcamp. Og det jeg kom fram til er at, alle de prinsippene som GV lærer bort er så sanne! De appellerer i større grad nå enn før, fordi nå har jeg internalisert prinsippene og jeg skjønner hvorfor de funker. Og med det så mener jeg ikke at jeg skjønner hvorfor de funker fordi jeg har lest om det, men fordi jeg har erfart det. Når jeg ble introdusert til sjekkemiljøet så modellerte jeg andre veldig mye, jeg brydde meg ikke stort om bøker, DVDer osv, men jeg slukte alt som var av feltrapporter av de mest erfarne sjekkerne og gode kompiser som pulte mye. Og så gikk jeg ut for å møte jenter. Et voila! Der har man de 2 ingrediensene GV snakker så mye om, erfaring og modellering.

Jeg vet at jeg ikke ville vært der jeg var i dag hvis jeg ikke hadde lest den artikkelen i VG for så mange år siden om norsk sjekkekurs, men hvis 17 år gamle meg hadde sett meg nå, så hadde han faen ikke trodd at jeg var der jeg var. :)

T.B. sier:

Blir hakket filosofisk dette. Men ja.. For min del har det vært et paradigmeskifte. Før Bootcamp var jeg veldig usikker på meg selv, ettersom jeg ikke visste at det å være meg var bra, for jeg ville jo være godt likt blant alle. Jeg ble nesten "needy" på en måte, ettersom jeg ville at alle rundt meg skulle like meg. Etter BC (høres ut som vi snakker om hendelser før og etter kristus ^^) følte jeg meg mer selvsikker, og det at jeg var meg selv var nok. På en måte kan du si at jeg har blitt bedre med folk, og at jeg har fått "større" baller til å ta det første steget om det så er å hoppe ut av flyet først, eller å sjekke opp ei random søt jente på bussen. Tror jeg også kan si at jeg har fått en sterkere "ramme". Og jeg har begynt å stille meg selv flere spørsmål om livet, noe som har gjort meg JÆVLIG usikker på hva som er hva, men om du kommer i en slik situasjon, så vet du at du er på rett vei. Ville vel aldri vært i Australia om det ikke hadde vært for at jeg tok det første steget ved å ta en BC.

O.P. sier:

En Bootcamp med Gode Vibber er godt og vondt på samme tid, men mest godt. Å melde seg på sjekkekurs var for meg å bryte en personlig barriere - jeg måtte se noen forsvarsmekanismer for det de egentlig var. Tidligere pleide jeg å si til meg selv at grunnene til at jeg sjelden var ute med jenter og sjelden fikk dem med meg hjem, var at det var "mye arbeid”, jeg "hadde dårlig tid" og det var "stress". Å melde meg på Bootcamp var en prosess som innebar at jeg ble nødt til å innrømme overfor meg selv at jeg rett og slett ikke ante hvordan jeg skulle hjelpe jentene til å bli tiltrukket av meg. Dette lærte instruktørene meg på en enkel, men grundig og systematisk måte i løpet av helga, både i teori og i praksis. Hovedmotivasjonen min for å melde meg på kurset, var nok den praktiske delen ute på byen. Før jeg kom på Bootcamp, hadde jeg allerede fulgt bloggen ei stund og hadde i og for seg tro på at tilnærminga til Gode Vibber fungerte. Jeg var bare ikke helt overbevist om at den kom til å fungere for meg. Jeg sitter og skriver dette et par dager etter Bootcampen og jeg kan oppriktig si at kurset for meg har vært et personlig paradigmeskifte når det gjelder synet på jenter og sjekking. Nå er jeg sikker på at dette fungerer og denne overbevisningen er ikke bare forankra i venstre hjernehalvdel, men i hjertet og kroppen.

I løpet av noen timer på fredag og lørdag snakket jeg med mange søte jenter og jeg fikk tre telefonnummer og et kyss av jenter jeg aldri hadde møtt før. Dette er resultater jeg ikke har vært i nærheten av tidligere. Jeg kunne kanskje ha klart å oppnå det samme på egen hånd, men det ville tatt år med prøving, feiling og frustrasjon. Nå oppnådde jeg tilsvarende framgang i løpet av ei helg, takket være Andreas og Anders som hele tiden pusha meg akkurat så mye at det var litt ubehagelig, men at jeg likevel klarte å gjennomføre.

Gjør Gode Vibber verden til et bedre sted? Det er kanskje å ta litt hardt i, men sammenlignet med en del andre sjekketilnærminger, har imidlertid gutta i Gode Vibber et voksent og reflektert forhold til de etiske spørsmålene rundt sjekking. Det er slett ikke nødvendig å bli psykopat for å bli flink med jenter, vi som melder oss på Bootcamp gjør det jo fordi vi liker jenter – ikke fordi vi har noe ønske om å såre dem. Om noe, har kurset med Gode Vibber gjort meg mer empatisk. En gutt som jenter er tiltrukket av, opptrer ifølge instruktørene på en ikke-dømmende måte. Dersom Gode Vibber bidrar til å skape flere selvsikre, avslappa gutter som mener at jenter skal ha lov til å leve ut seksualiteten sin uten å bli kalt ”hore” eller ”tøs” (gutter som er flinke med jenter bruker ikke sånne ord), så slår de faktisk et slag for den feministiske saken. En viktig bivirkning av å opptre ikke-dømmende overfor jenter, er at du også slutter å dømme deg selv.

Gode Vibber lærer deg en feilsøkingsmodell, som hjelper deg å forstå hvorfor det gikk dårlig, dersom det går dårlig en kveld. Den gjør at du kan plassere årsaken der den hører hjemme, nemlig som en faktor i selve prosessen. Når du vet det, kan du bruke det til å gjøre det bedre neste gang. Personene som er involvert i en sjekkesituasjon blir dermed fritatt for skyld. Det er ikke du som er taper og heller ikke jenta som er ”bitch”.

Å få telefonnummer og å kline på byen, var hyggelig det. Det viktigste jeg tar med meg fra Bootcampen er likevel de små øyeblikkene der jeg prata med ei jente, og opplevde at ”alt bare stemte”. Disse øyeblikkene har gitt meg en uvurderlig følelse av mestring som jeg kan bygge videre på. En Bootcamp med gode vibber er ikke i seg selv nok til å gjøre deg flink med jenter. Jeg føler meg fortsatt både klønete og usikker, og har bare så vidt begynt å lære sjekking. Den store forskjellen fra tidligere, er at nå vet jeg at alle kan bli flinke med jenter og at dersom jeg er flink til å gå ut og bruke prinsippene og metodene som instruktørene har lært meg, så kommer jeg til å få det til.

"Nå er jeg sikker på at dette fungerer og denne overbevisningen er ikke bare forankra i venstre hjernehalvdel, men i hjertet og kroppen."

E.G. sier:

Hei, alle sammen.Jeg har tenkt å skrive en ærlig, reflektert bedømmelse over produktet Bootcamp som Gode Vibber (Videre referert til som GV) tilbyr. Ingen av instruktørene har bedt meg om å gjøre dette, og derfor bærer dette preg av en seriøs review. Skal ikke gå i detalj på hva de lærer oss av teori, men det er noe som funker for alle.

Før jeg begynte med sjekking var jeg av den oppfatningen at jenter kun brydde seg om "modellgutter", men etter å ha vært på kurs med GV har jeg fått en helt annen oppfatning. GV lærer deg noe som funker for alle.

Instruktørene er imøtekommende, de er ikke sånn typisk instruktører som skal heve seg over deg. De er mer som en bestevenn som "holder deg i hånden" gjennom Bootcampen. De pusher grensene og komfortsonen din på en måte du føler deg sikker på. Gradvis blir du mer overlatt til deg selv, og begynner å samarbeide med de andre deltakerne i felten.

Grunnen til at jeg valgte GV (og hvorfor du bør velge dem )foran andre som tilbyr Bootcamp i Norge er:

 • - De er utrolig gode på oppfølging før/under/etter kurs
 • - De fremstår ikke som overlegne overfor oss som kursdeltakere.
 • - De spiller på ditt lag hele tiden
 • - De har kort respondstid på mail
 • - De har vært i miljøet i 10 år, og har ved dette all erfaring.
 • - Du deltaker ikke på kurs, men mer en dialog mellom instruktører og deltakere.
 • - I felten leser de alle situasjoner på en måte som gjør at de ser hvilke jenter som bør åpnes.
 • - De er utadvendte og bryr seg om deg!
 • - Det er full taushetsplikt alle veier. Instruktører til deltaker og deltaker til instruktør.
 • - Du får tilgang til ett lukket forum + workshops kun for tidligerde GV deltakere.
 • - Du får valuta for pengene! (Personlig følte jeg at jeg fikk mer)

I løpet av kurset har jeg snakket med flere jenter enn jeg turte før. Instruktørene har fått frem sider ved meg jeg aldri før hadde sett. Du skaper et spesielt vennskapsbånd mellom deltakere og instruktører under GV sine kurs. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at de er mine venner, og ikke instruktører.

Et tips til dere som stikker på Bootcamp: Skal du på kurs, ta med deg en venn. Da kan dere gå ut sammen i ettertid, og det er en fordel!

Må bare si tusen takk til noen kjempe flotte instruktører! Dere har forandret livet mitt! Dette er det FØRSTE, men ikke SISTE kurset jeg kommer på. Før slet jeg med å snakke med jenter. Jeg vet ikke helt, men var mer enn sperre/fobi. Var heller ikke den mest sosiale personen heller.....Jeg var av den oppfattning at jenter likte kun gutter/menn fra dressmannreklamene, og ikke småkraftig slik som jeg er. Det GV fikk meg til å innse var at du ikke trenger å være modelltynn for å dra damer på byen. Jeg kan nå gå bort til jenter og føre en samtale i edru tilstand på byen, og få meg en klem om jeg er heldig. Jeg var redd for å åpne jenter første kvelden av kurset, og enda verre hvis jeg fikk det for meg at han ved siden av var kjæresten. Derfor takker jeg GV instruktørene sinnsykt mye fordi de presset/pushet meg på en måte slik jeg ble mer og mer selvsikker.

Jeg har stresset med diverse slankekurer, tabletter, supper etc tidligerde. Nå har jeg fått selvtilliten/troen på at jeg kan endre livsstilen min, og på sikt skaffe meg en søt kjæreste enten jeg er småkraftig, eller modelltynn.

A.S. sier:

Jeg elsker jobben dere gjør, den er helt helt konge. Bare så dere vet det, Gode Vibber gjorde så mye forandringer på meg at jeg nesten ikke er til å kjenne igjen. Jeg pleide å skulke før pga dårlig selvtillit. Nå vil jeg aldri vurdere det igjen. Stå på!

M.K. sier:

Jeg vil takke GV for en flott Bootcamp. Jeg både gledet og gruet meg før vi kom i gang. jeg var rett og slett nervøs. Men kreds til Anders, han kan virkelig det han driver med. Når det gjelder teoribiten så sitter jeg igjen med en følse av at it makes sense. Det er bra stoff det GV lærer bort.

Før måtte jeg bli ganske full før jeg turte å prate til jenter på byen. Og det var ofte jeg ikke turte da en gang. Jeg har aldri pratet med så mange jenter på så kort tid som i løpet av denne helgen og det var i edru tilstand. Klarte til og med å få telefonnummer av noen. Jeg nølte i et år før jeg meldte meg på og avgjorde det hele ved myntkast. Til dere der ute som nøler med å melde dere på så vil jeg bare si at: Gjør det. Det er ikke vits å vente.

Takk for en flott helg! :)

D.A. sier:

Helgen var utrolig morsom og lærerik.

S.B. sier:

Jeg må si at jeg syns Bootcampen var veldig bra. Det gjorde at jeg fikk opp øynene og innså at det egentlig ikke er noe vanskelig i det hele tatt å prate med nye mennesker. Følte at Bootcampen har gitt meg et dytt i riktig retning og jeg gleder meg til å praktisere de tingene jeg har lært fremover.

C.L. sier:

Jeg syns Bootcampen var kjempebra! :) Bra teori, veldig bra fremføring/forklaring av teorien og jeg har fått testet ut at det virker i praksis og fått tips til hva jeg kan gjøre bedre. Litt synd at det var så lite liv på Fredag, men gikk jo bedre på Lørdag.

E.N. sier:

Takk for en lærerik helg!

Synes Bootcampen var veldig lærerik, fylt med mye spennende teori lagt frem på en enkel måte, i tillegg til konstruktive individuelle tilbakemeldinger. Var en god opplevelse å finne ut at det ikke er så vanskelig som jeg hadde trodd å komme i kontakt med ukjente jenter.

A.R. sier:

Takk! Kurset var heilt rått. Ble mye mer komfortabel med situasjoner jeg før syns var veldig ubehaglige. PS: Var så vidt kommet av flyet hjem før jeg sjekket opp en kassadame ;)

R.G. sier:

Jeg har hatt en strålende helg, med mye lærdom som jeg kommer til å ha mye utbytte av. Jeg vil spesielt trekke fram oppvarmingslekene som jeg likte veldig godt! Disse gjør det lettere å komme i gang, og man får en trening i å tenke kjappere når man er i "felten". Når det gjelder teorien så er det bra at den er så enkel som mulig, og fokuserer på det som har betydning. Metarammen, intensjonen, plassering og spenning er nok det jeg vil huske best. Disse er noen viktige momenter å huske på. Gode Vibber har en veldig bra Bootcamp! Når man går til det skrittet å melde seg på vil man også gjøre forandringer med seg selv, det er noe som vil skje. Flinke instruktører som gir god feedback, dette vil gi deg mye utbytte som vil være med deg, slik at du kan hande på en optimal måte på "byen" og ellers i livet på dette området.

H.J. sier:

Bootcamp med Gode Vibber har lært meg én viktig ting: Sjekking er enkelt! Hyggelig å ha blitt kjent med dere også.

H.A. sier:

Mange, mange takk for fantastisk inspirasjon, veiledning, og en utrolig opplevelse. Ser virkelig frem til å jobbe videre med dette!

M.H. sier:

Bootcampen har vært en spesiell opplevelse. Den har vært veldig lærerik og ikkje minst veldig gøy. Kunne ikkje forestilt meg hyggeligere, kulere eller mer kunnskapsrike instruktører til å veilede meg, så tusen takk skal dere ha. Gleder meg stort til å gå ut og begynne massetreningen i Bergen by.

S.K. sier:

Takk igjen for en super helg!

Denne helgen har vært sinnsykt lærerikt :)

Føler meg som en helt ny person, ikke at dere har forandret meg personlig, men gitt meg en stor boost i selvtilliten. Dere har lært meg utrolig mye.

Jeg liker veldig godt Gode Vibbers sjekkestil, fordi jeg syns det var veldig "meg". Angrer ikke et sekund på at jeg meldte meg på bootcamp.

Tusen takk for hjelpen. Håper vi ses igjen. Dette er noe jeg kommer til å følge opp, dra ut hver helg for å øve, og dra på dater.

J.B. sier:

Takk igjen for en super helg!

Gode Vibber var for meg en behagelig inngang til å bli bedre på bysjekking. Instruktørene er rolige, høflige og har en herlig laidback holdning til å lære bort sine kunnskaper. Humor og humør preger undervisningen, og ved hjelp av effektive oppvarmingsøvelser kommer man raskt i modus til å kunne teste ut teori i praksis. Anbefaler gjerne å ta med en kamerat på kurset, slik at man "er på samme nivå" i etterkant - for dette gir umiddelbare resultater:) Kan anbefale Andreas og Sondre som coacher, de har et godt øye for bylivet og et fantastisk lag med alle typer jenter. Følger man Sondres komprimerte guide til nettsjekking så er man garantert mengdetrening innen kort tid!

B.O. sier:

Jeg ble svært overrasket over kompetansen til coachene, og hvor profesjonelt dette kurset ble gjennomført.

Løpet var lagt opp på en pedagogisk god måte, med en forståelig steg-for-steg tilnærming til å forstå psykologien bak sjekking, og dynamikken mellom kvinner og menn.

Man lærer på en naturlig måte å fremstå som en mer attraktiv mann for jenter, noe som også innebærer at man kort tid utvikler seg mye personlig.

Systemet fungerer, er enkelt å bruke, krever ikke noe annet en normal adferd og folkeskikk, og er i tillegg kjempegøy å ta i bruk.

En lærerik helg, i tillegg fikk jeg en god dose nye venner!

Anbefales på det sterkeste, terningkast 6.

E.S. sier:

Først må jeg bare få takke dere alle tre for en fantastisk helg. Måtte presse meg litt for å melde meg på bootcampen, men når jeg kom inn i rommet på fredag skjønte jeg med en gang at jeg ikke hadde noe å være redd for. Alle virket som utrolige jordnære fyrer og all frykt jeg hadde på forhånd forsvant raskt. Hele helgen har vært en herlig reise om å lære om seg selv, hvordan man oppfører seg rundt damer og hvordan man subkommuniserer riktig vibe og innstilling. Jeg har lært at man bare må kaste seg uti i det, prøve og feile, og fortsette å trene etter campen slik at man blir bedre. Videre må jeg bare berømme dere for den fantastiske måten dere har klart å samle all sjekketeori ned til en hard kjerne som hjelper deg å forstå hva det EGENTLIG handler om. Dere går ikke rundt grøten med "heite" linjer som leveres, eller kule gimmicks. Istedenfor går dere rett på sak, og prøver å utvikle oss som personer til å bli mer tilgjengelig og kjekke på vår måte. Deres måte å sjekke jenter på passer for absolutt alle! Etter helgen kommer jeg aldri til å bruke noe av den sjekketeorien jeg har lest før, den ble forkastet etter noen minutter inn i teorien på fredagen. Siden jeg aldri har vært edru ute på byn før, var det også helt sykt deilig å kjenne at jeg aldri trenger å drikke ute igjen hvis jeg ikke vil. Mye lettere å sjekke jenter uten alkohol i blodet, og så skiller man seg ut fra alle andre gutter med sløvt blikk.

Etter å ha gått fra å være en fyr som fikk tilfeldig sex en gang i blant eller kanskje et telefonnummer i blant på byen til å få 11 telefonnummer på to kvelder ute, pluss kyss med en jente har jeg bare en ting å si: Deres metode funker sykt bra! Takk også for all uvurderlig hjelp ute, det var utrolig kjekt med litt hjelp når man trengte det. Ønsker dere lykke til videre med gode-vibber!

Tusen takk for nå, vi sees på byn rett som det er og på forumet.

"Deres metode funker sykt bra!"

B.T. sier:

Tok bootcamp i april 2012, og det kan jeg anbefale til alle. Inntrykket jeg sitter igjen med etter helgen koker egentlig ned til at sjekking er akkurat så vanskelig som du gjør det til selv. Det var en rar følelse å se hvor enkelt det faktisk KAN gjøres, og å se instruktørene vise hva som er mulig å oppnå. For min egen del har jeg lest mye teori og var i ferd med å gå meg vill i jungelen da det er så mye forskjellig der ute. Fredagen gikk dårlig for meg, mens lørdagen var en fantastisk morsom kveld. Lørdagen resulterte i flere telefonnummer, morsomme samtaler og erfaringer jeg vil ha veldig bruk for ved neste anledning. Jeg sjekket opp jenter jeg ellers aldri ville tenkt at jeg hadde sjansen på en gang.

Fikk gode tilbakemeldinger fra instruktørene, både i felt og i ettertid, og vet nå hva jeg skal jobbe med. Dette gav definitivt motivasjon, og er noe alle kan lære. En herlig gjeng ellers på bootcamp som jeg kommer til å gå ut med.

Kurset er bra, seriøst og instruktørene har virkelig peiling. Ingen tvil om at disse gutta har knekt koden, så jeg gjentar til slutt: Sjekking er akkurat så enkelt eller vanskelig som du selv gjør det til. Vurderer du å ta en bootcamp er det ingenting å tenke på, livet er for kort til å vente og denne kunnskapen har du med deg resten av livet. Jeg gleder meg til overflod!

Takk for en herlig helg gutta!

T.N. sier:

Før Bootcamp hadde jeg ALDRI gått bort til en jente på byen og snakket med henne. Jeg var veldig usikker på om dette var noe som faktisk kunne fungere for meg. I løpet av en helg på Bootcamp med Gode Vibber har jeg klinet med vakre jenter, fått nummerene deres og til og med blitt sjekket opp av en jente ved å bli fysisk dratt gatelangs mot en nattklubb. Jeg vil ikke påstå at Bootcamp er en magisk pille. Du vil til tider blir pushet ut av din komfortsone, du vil bli blåst ut av flere sett og du må virkelig jobbe med deg selv. Misforstå meg rett; alt dette er positivt for din utvikling, og instruktørene er der for deg hele tiden for å pushe deg når du virkelig trenger det. Du vil bli kurset i hvordan du skal åpne jenter, få enkle måter å holde en samtale, hvordan få nummeret, klesstil, dating og mye mer. Ingen rutiner eller falske historier. Bare naturlig «game».

En av mine viktigste a-ha opplevelser i løpet av helgen var at «dette er enkelt!». Enkelt er akkurat hva det er. Det er små ting som skiller deg fra å bli god med jenter. Du er bra nok for jentene du ønsker å ha i ditt liv, du er antakeligvis bare ikke klar over HVA som må til. Gode Vibber vil hjelpe deg med å finne ut hva som faktisk funker, og filtrer vekk alt som er unødvendig eller som rett og slett ikke funker. Som sagt er dette ikke en magisk pille, men ved hjelp av Gode Vibber vil de kunne stake ut en kurs for deg utifra hva du ønsker med kunnskapen de tilbyr. Hvor god du blir er opp til deg selv.

Ønsker du å bli bedre med jenter? Gjør deg selv en tjeneste og meld deg på Bootcamp. Dette er kunnskap og erfaring man ikke kan sette en pris på.

N.G. sier:

Må bare si takk for kurset, det var kanon! Klisjé som eff, men jeg føler meg som en helt annen, mye kulere person etter bootcampen. Går liksom rundt med et lite lurt glis og tanken om at "jeg vet noe som dere andre ikke vet". Det er fantastisk. Selvtillitten har fått seg en stor boost, og jeg er mye mer avslappa når jeg snakker med jenter. For det er jo egentlig ikke så skummelt likevel.

Alt i alt en super bootcamp-helg som jeg lærte masse av. Skal på date senere ikveld med ei søt jente jeg traff i helga - det sier vel det meste.

Den individuelle biten på slutten hjalp også veldig. Veldig lærerikt å få ærlig feedback på hvordan jeg fremstår, styrker/svakheter osv. Må også få skryte ekstra av Andreas, ettersom det omtrent bare var han jeg var ute med. Sinnsykt flink til å lære bort, oppmuntre og pushe. Fyren er 100% dedikert til dette. Jeg kunne nesten se han stå bak jentene jeg prata med i helga og bare hamre close-tegnet mot meg.

Så, en stor takk til dere alle sammen! Lykke til videre med bootcampene (og jentekurset!).

A.M. sier:

De fleste opplever fra tid til annen at en jente virker interessert, for så å avvise deg, eller miste interessen fort. Og på toppen av dette ser du henne senere kline med en annen fyr, og du blir bare enda mer frustrert og deprimert. Du skjønner ikke hvorfor hun først var keen på deg, for så å gjøre helomvending og attpåtil kline med en annen fyr. Resultat: Du blir frustrert, og misliker både deg selv og henne.

For meg ble bootcamp med Gode Vibber et vendepunkt på disse tingene. Gjennom genial teori og praksis på byen begynner du å forstå. Etter å ha tygd litt mer på teorien forstår du hvorfor ting ble som det ble tidligere, og med forståelse kommer inspirasjon. Og med inspirasjon kommer vekst. Ja, jeg ble avvist et par ganger da vi var ute på byn, men fikk påpekt feilene der og da, og koblet dette mot teorien. Plutselig forsto jeg hva som var galt. Resultat: Du blir inspirert, gleder deg til fortsettelsen, og blir om mulig enda gladere i jenter enn du var før!

Selv om avvisningene var de aller mest lærerike, besto egentlig kveldene mest av positive opplevelser; det var lettere enn jeg hadde trodd å ta jentenes nr, og i ettertid er de keene på kaffedate som bare det. For meg var det også en vekker at jeg kan dra mye yngre jenter enn meg selv, eventuelle begrensninger sitter bare i eget hode.

Altså: Med Gode Vibber har frustrasjon blitt til inspirasjon. Systemet deres virker - mer enn jeg hadde våget å drømme om. Når man forstår det som skjer i interaksjon med jenter, kan man gjennom øving bli god - virkelig god - og ha det utrolig gøy underveis!

D.H. sier:

Var ganske nervøs og spent før jeg møtte opp på kurset. Men den helgen gav meg mye mer enn jeg hadde håpet på. Utrolig bra teoridel som er enkel å skjønne. Når vi skulle ut på fredag var det mye nerver ute og gikk. Etter hvert som jeg ble presset ut av komfortsonen min så gikk det mye bedre enn jeg hadde trodd. Utrolig hvor mye enklere det faktisk var enn hva jeg hadde forestilt meg.

På lørdagen var det mer teori på dagen før vi skulle ut igjen på kvelden. Var mer avslappet enn på fredagen. Gikk også nå mye bedre enn jeg hadde forventet. Og selv om jeg glemte mye av det jeg skulle gjøre i situasjonens alvor så gav det resultater allikevel.

På søndag fikk vi personlige tilbakemeldinger på hva vi måtte gjøre videre for å bli bedre. Ved hjelp av en modell vi lærte så kan jeg selv finne ut av hvor jeg feiler og hva jeg må bli bedre på.

Kurset gav meg mye mer enn jeg hadde forestilt meg og anbefales på det sterkeste til alle som har lyst til å bli flinkere med sjekking.

Utrolig bra jobb dere gjør i Gode Vibber. At dere jobber med å gjøre livene våre så mye bedre er bare helt konge :) Ekstra takk til Andreas og Tov som jeg var ute med på byen. Det var bare helt rått å få være med ut med dere.

A.I. sier:

Kurset har vært en fantastisk opplevelse. Jeg har lest en del bøker om sjekking før, men aldri gjort noe i praksis. I tillegg har jeg ikke hatt så god selvtillit overfor pene jenter. Denne helgen har forandret alt. Kurset er veldig helhetlig, og fokuserer på alt fra kroppsspråk til SMS-formulering. Vi har fått fullt av geniale tips og triks som fungerer på norske jenter, men det aller viktigste er filosofien som hele kurset er bygget rundt. Teknikkene vi lærer er enkle, og jeg føler at jeg ikke trenger å gi slipp på meg selv når jeg benytter dem. Det hjelper også at gutta er trivelige og gjør teoribiten like underholdende som lærerik. Lørdag kveld var min beste kveld ute på byen, noen gang!

S.W. sier:

Hei!

Etter en veldig godkjent kveld har jeg en gjeng å takke, det er GV-gjengen!

Ifra bunnen av hjerte mitt: takk.

Dere hjelper alle som er på kurset syykt mye og burde fått en pris for noe (type ala fredspris-ish) dere burde være veldig stolte!! Takk til alle! Spesiellt Andy, Anders og Andreas som hadde mitt kurs!

Veldig fornøgd deltager =D

K.M. sier:

Tenkte jeg skulle legge ut review... Bare tre år for sent.

Dette er tre år i ettertid. Jeg tok bootcamp sommeren 2009 med Rune, Alexander og Lars. Mitt utgangspunkt bestod av å være 20 år, jomfru, tidligere plaget av sosial angst og depresjon og første erfaring med uteliv. Min MOR betalte for halvparten av bootcampen!

Jeg møtte opp på fredagen med en haug av blandede følelser. Hva slags mennesker var disse instruktørene? Plutselig presenterte de seg alle tre smilende, og vi fulgte dem opp i seminarlokalet. Vi hadde noen småleker for å bli kjent. Jeg ble overraskende fort komfortabel. De to andre deltakerne fortalte om sine stickingpoints og vi bondet raskt. Det var en merkelig opplevelse. Etter en time med to ukjente deltakere og tre ukjente instruktører var jeg mer sosialt komfortabel enn jeg hadde vært på lang tid.

Gjennom seminaret ble jeg bare mer og mer imponert. Jeg hadde sett endel av RSD, Style og lest på andre pickupsider. Gode Vibber sin teori er i MYE større grad anvendelig. Du føler at det instruktørene forteller er prinsipper eller teknikker du øyeblikkelig kan ta i bruk. Det virket på mange måter som at de hadde komprimert all pickupteori, og tatt ut essensen slik at du skulle få med deg det aller viktigste. Dog var det ikke teorien jeg lærte mest av.

Det å henge med tre såpass kule karer med en glimrende kjemi mellom hverandre var uvurderlig verdifullt. Måten instruktørene til Gode Vibber er høystatus samtidig som de er sympatiske og empatiske er noe ALLE gutter og menn vil ha godt av å modellere. Da vi var ute fikk jeg mange positive erfaringer med å prate med ukjente jenter. Det var jo så lett...! Jeg fikk ingen store resultater, men jeg følte at livet mitt hadde tatt en ny vending. Jeg var ikke lenger redd for å prate med ukjente mennesker. På søndagen var det som om forvandlingen var igang. Jeg fikk blikk fra jenter, hvor jeg smilte selvsikkert tilbake – noe jeg aldri hadde erfart tidligere.

Jeg flyttet sammen med en av mine med-deltakere et år, og fulgte opp med hardcore uteliv. På mange måter ga Gode Vibber meg verktøyet til å kjempe imot angsten min. Det var en hard vei, men resultatene kom etter målrettet jobbing. Tre år etter er forvandlingen fullkommen. Sist lørdag ble jeg spurt direkte av to jenter om å ha trekant med de, hvor JEG avviste dem etter hvert fordi de ble litt for syke i hodet for min smak. Det satt en fyr bak meg som kjente jentene. «Sa hun at du kunne se på dem ha sex?» «Ja» svarte jeg kontant, hvor han svarte «Du er heldig». Nei, jeg er ikke heldig. Jeg har tatt Gode Vibber bootcamp.

C.T. sier:

Gode Vibber har laget et meget solid opplegg, som både er interessant, lærerikt og morsomt. Instruktørene er veldig flinke, og gir god veiledning og støtte hele veien. Til alle andre som sitter på gjerdet, slik jeg gjorde selv, vil jeg bare si; kjør på!

H.T. sier:

Om du noen gang har vurdert å melde deg på bootcamp, gjør det! Her lærer du om teorier for hva som skal til for å bli en god sjekker, samtidig som du får prøvd selv ute på byn. Du blir tatt godt vare på av instruktører som vet hva de driver med, gjennom en lærerik og utfordrene helg. Etter å ha vært på dette kurset har jeg blitt kvitt frykten for å snakke med fremmede damer. Nå gleder jeg meg til å dra ut å sjekke opp de jentene jeg har lyst på!

A.H. sier:

Her er noen linjer som dere gjerne kan bruke på hjemmesiden deres:

Jeg har alltid tenkt på meg selv som sosialt oppegående og attraktiv. Allikevel har jeg sjelden lyktes med jenter. Jeg har gått i vennefella gang på gang. Sist gang det skjedde tenkte jeg at nå er det på tide å søke hjelp. Valget falt ganske naturlig på Gode Vibber, siden jeg har fulgt med på bloggen en stund. Jeg meldte meg på bootcamp, og en uke senere møtte jeg spent opp. Det ble en veldig lærerik helg, og jeg fikk noen aha-opplevelser underveis. Det er en merkelig opplevelse å plutselig innse hva jeg har gjort feil før, rette litt på det, og se den responsen jeg får fra jentene.

Kurset har en veldig fin balanse mellom teori og praksis. Fredag var det noen timer teori der vi lærte hvordan vi kan få de egenskapene jenter ser etter hos menn. Deretter lærte vi helt konkret hvordan vi skulle gå fram for å hilse på jenta og hvordan man skal få tlf-nummeret. Vi øvde litt på det før vi gikk ut. Det som slo meg var hvor lett det var. Jeg hadde tenkt at det kom til å være skummelt, men det var det ikke. Det var bare gøy! Det var et par avvisninger, og et par ganger var det ekstra vanskelig å få tlf-nr, men det rare er at de gangene var det bare ekstra gøy – det var kanskje disse tilfellene jeg lærte mest av. Andreas var hele tiden med og ga tips underveis. Lørdag diskuterte vi hvordan dagen før hadde gått, og vi fikk tilbakemelding på hva som var bra og hva vi må jobbe med videre. Vi lærte litt mer teori som bygger på teorien fra fredag. Senere på kvelden var det ut igjen. For min del synes jeg lørdagen var vanskeligere enn fredag, Jeg hadde litt trøbbel med å ta tlf-nr. Jeg skjønte først ikke hva jeg gjorde galt, men det gikk bedre etter at jeg begynte å bruke teorien litt mer bevisst. Vi gikk også gjennom det på tilbakemeldingen på søndag. Det var et par ganger jeg åpnet jenter som jeg tidligere har tenkt på som langt over min liga, og det morsomme var at det var ikke noe annerledes enn med andre jenter. Søndag var det mer tilbakemelding på hvordan lørdagen hadde gått, og mer teori, nå litt om sms, nettdating og dating. Til slutt var det en privat samtale med Andreas der jeg fikk tilbakemelding på hva jeg kan jobbe med videre.

Når jeg skriver dette er det mandag, og det har bare gått en dag siden kurset, så alle inntrykkene er helt ferske og trenger nok litt tid for å synke inn. Noe av det første Andreas sa på første kursdag var at bootcamp ikke er en magisk pille. Allikevel synes jeg at jeg har oppnådd mer på ei helg enn jeg har gjort på flere år. Nå er ikke jeg den som flyr mest ute på byen, så for meg er det morsomt å se at det vi lærte i helga også funker på dagtid, som det gjorde med hun søte jenta i bokhandelen idag.

"[...] morsomt å se at det vi lærte i helga også funker på dagtid"

H.T. sier:

Tusen takk for en fantastisk helg. Dette har vært den beste investeringen jeg har gjort til nå. Fra å ikke snakke med damer i det hele tatt. Til å åpne/close grupper med utrulige deilige damer som jeg hadde lyst på. Og dette uten en dråpe med alkohol i blodet. Et veldig stort steg for meg på en liten helg. Gleder meg til reisen videre, denne helgen har definitivt gitt meg en ny retning på livet mitt.

Tusen takk for coachingen i helgen anders, egil og lars

B.J. sier:

Mine tanker om kurset? Vel.. Dette har ikke bare forandret livet mitt når det gjelder damer, på en helg. Det har snudd livet mitt til det bedre på ALLE områder. Takk.

G.S. sier:

Bootcamp-helgen har blitt en før/etter opplevelse i livet mitt! Før hadde jeg veldig dårlig selvtillit når det gjaldt damer. Drakk meg sykt full før jeg skulle på byen. Turte nesten aldri å gå bort til damer på byen. Men etter kurset har denne frykten og vrangforestillingen endret seg totalt. Selvtilliten min har økt vilt! Jeg kan til og med gå EDRU på byen nå!

I løpet av Bootcamp-helgen har jeg gått bort til masse damer, fått flere telefonnummer, avtalt to kaffe-dates. Helt utrolig! (og gleder meg til hva jeg kan prestere neste helg!)

Guttene som holder kurset i “Gode Vibber” er ytterst profesjonelle og har masse erfaring på området. Utrolige behaglige mennesker som hjelper deg med alt du trenger å vite rundt emnet om sjekking og behandling av damer.

Vil gi en spesiell takk til Egil, som gjennom helgen har vært min coach på byen, både fredag og lørdag. En utrolig dyktig person som jeg har lært masse av. Mannen er for meg en tryllekunstner!

D.G. sier:

For min del satt det langt inne å delta på Bootcampen og jeg tenkte i forkant at dette kom til å bli både kleint, komplisert og var litt usikker på hva slags utbytte jeg kom til å få fra det. Det kan sies at mine bekymringer var rimelig grunnløse, jeg gikk ut fra Gode Vibber sine lokaler på søndag med mer forståelse for jenter og deres tankemåter enn noen gang tidligere. Alt ble lagt opp så man forstår det og man blir forsiktig dyttet ut i det praktiske på byen. I løpet av helgen fikk jeg telefonnummerne til flere supersøte jenter og i etterkant har jeg hatt mer suksess på damefronten enn de siste 2 årene til sammen. All kudos og ære til gutta for opplegget! Endelig slapper jeg av og har det morsomt sammen med jenter! :)

O.F. sier:

Glad jeg tok kurset. Lærte masse om meg selv og damer. Her kan du få masse erfaring på kort tid for å si det mildt. Anbefaler at du leser boken "Sjekkeskolen" først, sånn at du er forberedt.

J.S. sier:

Min opplevelse av kurset var veldig bra. Hadde lest boka før, men nå følte jeg at jeg skjønte mye mer og ser bedre sammenhengen mellom ting. Gull verdt å få god tilbakemelding på hva man må jobbe med, fra noen som virkelig forstår seg på jenter! Jeg vet at jeg fortsatt har mye å lære. Man har blir ikke supergod etter en helg, men jeg føler jeg har tatt mange skritt fremover og det gir lyst til å fortsette. Alt i alt en super helg, dette var langt over min forventing. Takk skal dere ha!

T.V. sier:

Hei Lars. Takk for en fin helg. Dette har virkelig vært en opplevelse. For meg har nok det viktigste vært Godevibber-måten å forstå samspillet mellom kvinner og menn på. Som på en måte forener det å være en kjernekar som har sunne holdninger og positivt kvinnesyn med det å kunne ha sex med mange partnere. Dere er noen kjernekarer!

C.B. sier:

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg synes seminaret var veldig lærerik. Det var en del info der som jeg ikke har hørt andre steder. Lyst og Lov modellen er genial. Det virker som om den virkelig kartlegger alle faktorene for å tiltrekke en jente. Instruktørene var kjempe hyggelige, virket som de vet hva de holdt på med, og fremstod i grunnen som en gjeng koselige nerder :)

V.A. sier:

Jeg har kjøpt mange ting i løpet av mine 21 leveår, jeg har gjort mange gode kjøp. Jeg har kjøpt ting som har økt i verdi og ting jeg er blitt glad i. Men alt for sjelden har jeg investert i meg selv. Det gjorde jeg med bootcampen, allerede på jobb dagen etter siste dag på bootcamp har jeg merket en økt selvtillit og lederevne samt et bedre humør. Det ser allerede ut til å være en av de beste investeringene jeg har gjort. Gutta er ekstremt flinke og proffe og går pedagogisk til verks under teorien før de hjelper deg å varme opp, de er i tillegg flinke til å gi deg løpende feedback og oppmerksomhet ute på byen. Har du lyst på bedre resultater med jenter vil jeg anbefale GV sin bootcamp. 10/10 fra meg.

"10/10 fra meg."

H.B. sier:

Jeg hadde i flere år vurdert å melde meg på Bootcampen, men var usikker på hva jeg gikk til. Nå angrer jeg på at jeg ikke meldte meg på for flere år siden. Instruktørene visste virkelig hva de snakket om og det ga god gode resultater. Anbefaler alle som er usikre på om de skal melde seg på til å bare gå for det og melde seg på! Man har bare ting å vinne på det!

P.S. sier:

Anbefales. Hvor skal jeg begynne? Min erfaring før kurset var at jeg hadde lest noen sjekkebøker, møtt noen få jenter på date, og hatt sex noen få ganger. Det funket kanskje å bruke litt forskjellige "triks", men jeg var ikke meg selv da jeg gjorde det. Etter kurset føler jeg meg selvsikker blant jenter. Jeg forstår meg på jenter og vet hvordan de ønsker å bli håndtert. Nå kan jeg endelig være 100 % meg selv og likevel være attraktiv blant jenter. Gutta som holder kurset er nok sikkert de beste du finner i Norge. Selv om jeg har mye igjen å lære, har jeg grunnteorien i boks. De første dagene blir du tatt med på byen. Dette var den beste læringen for meg fordi det ble en "vane" å gå bort til jenter. Da teorien ble introdusert tok det litt tid å lære hvordan den skulle brukes for meg. Kurset har også veldig mange andre viktige seanser, slik som klesstil, nettdating, SMS-teksting. Det koster penger å delta på kurset, men du får igjen for det! Uansett hvilken bakgrunn du har fra "sjekking" eller hvor gammel du er vil du kunne lære nye ting. Du kan forbedre ting du ønsker å forbedre. Bare fortell Gode Vibber-gutta hva du ønsker å oppnå. Anbefales!

M.F. sier:

På bootcampen til Gode Vibber lærte jeg å finne fram kjekkasen i meg selv. Istedenfor kompliserte rutiner lå fokuset på å få fram en enkel, autentisk måte å prate med jenter på. Vi trente praktisk på å ha riktig kroppspråk når vi starter en samtalen med jenter, og på å slappe av og ha et kjekkas-mindset i samtalen. Jenter LIKER å bli sjekket opp av kjekke gutter, og det fikk jeg virkelig erfare denne helga. Med stor makt følger stort ansvar. I ungdomstiden skilte jeg meg ut og ble hakket på, og jeg vet hvor viktig det er å være inkluderende og ha et positivt menneskesyn i møte med andre. Andreas hos Gode Vibber viste at han er sitt ansvar bevisst. Du vet hun litt kleine, lubne venninna som er nederst på rangstigen blant jentene? Selv hun følte de gode vibbene når vi var ute, og hun smilte og følte seg med når vi gikk bort og prata med jentegjengen. Dette er sjekking jeg kan stå 100% inne for.

C.F. sier:

Sjekkeskolen er et grundig og godt gjennomført kurs, du lærer ting som du i etterkant ser på som ganske enkelt. Er det noe du lurer på eller hva som gikk feil etter en prat med ei jente, så har Andreas alltid en syk historie som passer til anledningen. Dette var et morsomt og lærerikt kurs som gir resultater. Kurset kan være en stor investering, men for meg ga det i alle fall et stort utbytte. Anbefales!!

C.V. sier:

Selv om jeg hadde lest Sjekkeskolen fra før av og var aktiv tilhenger av bloggen var det noe som manglet. Bootcampen tettet det hullet og vel så det, resultatene kom umiddelbart første kvelden med telefonnummer og vidunderlige interaksjoner med kule og pene jenter. Anbefaler alle og enhver som ikke har tatt kurset å melde seg på. I skrivende stund er det bare ett døgn siden kursets slutt og jeg føler meg allerede som en langt mer trygg og selvsikker person som har muligheten til å velge.

A.K. sier:

Erfaringen man får fra dette kurset er gull verdt å ta med seg videre på sin egen reise. Kurset er en investering i seg selv, og det finnes ingenting bedre å bruke pengene på enn å styrke seg selv og få et bedre liv. Den viktigste erfaringen jeg sitter igjen med er at det er gøy å sjekke opp jenter. Dette kommer fra den feigeste personen på utestedet. Den som aldri tok kontakt med den pene jenta som nettopp gikk forbi.

C.U. sier:

Kurset fikk meg til å sperre opp øyene for hvor viktig det er å bygge tillit når man skal sjekke opp en jente. Les boka, stikk på kurs- se og lær!

H.C. sier:

Dette kurset er noe alle menn burte få med seg. Fantastiske kursledere som får deg til å føle en veldig ro og trygghet med det å gå bort til damer. Du vil bli introdusert for meget gode metoder for å bli atraktiv og en bedre sjekker.

S.W. sier:

Vi har alle vendepunkter i livet vårt, milepæler. Fødsel. Bursdager. Første forelskelse. Konfirmasjon. Russetid. Giftemål. Barn. Barnebarn. Kurset er, og vil for all tid, være mitt livs viktigste og største milepæl. Og vendepunkt. Du tror det er et sjekkekurs. Det er ikke det. Det er et kurs i hvordan mestre ditt eget liv til det fulle. Hvordan bli den ultimate versjonen av deg. Hvordan takle alt livet kaster imot deg. Det er fem dager siden kurset. Jeg har blitt best. Jeg er uovervinnelig.

K.J. sier:

Jeg er veldig fornøyd med bootcampen. Mitt mål var å gå bort til ei dame og snakke med henne, og det fikk jeg hjelp til. Fikk lært en del teknikker for hvordan man skal oppføre seg når man snakker med ei dame, og hvordan man kan få hennes tlf nummer etc. Veldig hygelig instruktør som tok seg tid til å lære oss om dette :)

J.U. sier:

Jeg føler bootcampen var en veldig god erfaring for meg. Selv om jeg hadde fulgt med på bloggen lenge og hadde lest boka så var bootcampen noe helt annet. For eksempel så var ting som posisjonering og det å holde seg i settet uten å gi opp med det første noe som jeg ikke hadde tenkt på før bootcampen. Jeg merker at mange brikker falt på plass og i sum så føler jeg at bootcampen var vel verdt det. En spesiell takk til Lars.

K.J. sier:

Jeg er veldig fornøyd med bootcampen. Mitt mål var å gå bort til ei dame og snakke med henne, og det fikk jeg hjelp til. Fikk lært en del teknikker for hvordan man skal oppføre seg når man snakker med ei dame, og hvordan man kan få hennes tlf nummer etc. Veldig hygelig instruktør som tok seg tid til å lære oss om dette :)

O.K. sier:

Kurset har vært topp! Etter tilbakemeldingene på Fredag, oppussing av stil og mer informasjon på lørdag merket jeg at jeg var blitt tydelig bedre og kunne endelig se lyset i tunnelen. Jeg hadde fått ett godt spark bak (som jeg ønsket meg) og lært ting jeg selv ikke hadde lært på lenge (om jeg så hadde lært det). Nå vet jeg hva jeg har å øve og bli bedre på for å komme lengre med denne fabelaktige kunsten og vurderer etter jeg har prøvet litt selv og ta kurset igjen for å fikse flere småfeil. Dette har vært mer enn bare ett kurs for meg. Til deltakerne og instruktørene: Jeg ønsker deltakerne av kurset ett skikkelig lykke til, fortsett videre med dette (Og takk for å ha vært skikkelig kule folk). Til instruktørene: Tusen takk og andre ord holder ikke! Men tusen takk Anders og tusen takk Andreas! (Jeg setter virkelig stor pris på alt, ingen ord er sløst på ros her) Jeg kan ikke få sagt dette ordet nok, men tusen takk til Anders for hjelpen jeg fikk fra deg og gi Andreas en god varm klem for meg (helst uventet) og takk ham fra meg :)

S.Å. sier:

Etter at jeg lenge hadde vært lei av min sjenanse overfor jenter valgte jeg å gå på bootcamp hos Gode vibber for å komme over dette. Kurset var absolutt verdt det og instruktørene var veldig flinke til å lære bort teoriene og kom med mange eksempler. Jeg ble presset ut av komfortsonen uten at jeg følte at de presset meg for hardt. Før hadde jeg aldri gått bort til ei tilfeldig jente for å snakke med henne på egenhånd, men fant ut på grunn av instruktørene at det ikke var så skummelt allikevel. Jeg lærte mye om hvordan jeg skal sjekke og feilene jeg gjorde i felten. Det var vemodig å forlate bootcampen i og med at det var veldig kjekkt. Jeg har ikke blitt noen ekspert på sjekking,men takket være kurset er jeg på god vei. Takk for hjelpen Gode vibber:).

H.R. sier:

Takk for en fantastisk helg! Jeg sitter igjen med utrolig mye inntrykk og må bare si at jeg visste ikke at det kunne være så enkelt å treffe nye damer. Selvfølgelig krever det fortsatt mye arbeid, men i forhold til min situasjon før helgen er jeg en helt annen person nå. Jeg hadde satt opp en barriere for meg selv om at jeg var "utrolig dårlig på å sjekke damer", som da blir en selvoppfyllende profeti. Etter all feedbacken fra dere har jeg forstått at jeg absolutt ikke har et så dårlig utgangspunkt som det jeg hadde lurt meg selv til å tro. Det var også en fantastisk følelse når man får snudd situasjoner slik at det ser ut som om jeg ble sjekket opp, og jeg behøver aldri noen sinne være redd for å bli "avslørt" for å være på sjekker'n. Tusen takk :D

A.L. sier:

Gode vibber ga meg en pekepinn på hvordan damer vil bli sjekket opp, og at det ikke er så veldig hokkus pokkus å gjøre det bra ute på byn. Instruktørene ga meg konstruktive tilbakemeldinger, og pekte på detaljer jeg nå skal begynne å jobbe med. Jeg hadde ikke fått noe nummer på byn på over et år, men på den lørdagen fikk jeg fem, hvor flere har tatt kontakt. Ved å lære teknikker, beskrevet i sjekkeboken, lærte jeg meg å slappe mer av rundt hotte damer og ha oppriktig tro på at jeg fort kan få med en av de hjem. Selvfølelsen og selvtilliten min er med andre ord mye bedre nå, enn da jeg kom inn. Jeg har nettopp kommet hjem, og gleder meg til neste helg og ta i bruk forumet.

S.L. sier:

Fantastisk morsom bootcamp som virkelig gav meg en sjangse til å utfordre komfortsonene. Det å gå bort til jenter på byen har alltid vært et gigantisk hinder for meg, men her fant jeg ut at det faktisk funker. Noen avvisninger ble det, men det føles faktisk bedre enn følelsen av å stå i et hjørne å ikke prøve i det hele tatt. Jeg skal jobbe hardt fremover med å internalisere Informasjonen som ble gitt på dette kurset, og tenker at det er kjempeviktig å komme igang her hjemme å fortsette å bygge på det jeg har lært. Det var digg å kunne gå gjennom kvelden med instruktørene ettersom de kunne fortelle meg akkurat hvor jeg hadde trådd feil, og hva som kunne vært bedre. Den eneste klagen jeg har på bootcampen er at den burde vare i en uke istedenfor 3 dager!

S.T. sier:

Takk for en super helg! Jeg har tidligere lest en del sjekketeori, men det har vært mye forskjellige der ting har vært litt motstridende og en del ting som har følt unaturlig og ikke passet meg. Gode vibber sine teorier gjør at ting føles naturlig, og det funker! Det handler om å fortsatt være seg selv, men en bedre versjon som naturlig tiltrekker damer; en kjekkas! Instruktørene er kjempehyggelige. full i kunnskap og pusher deg akkurat passelig. De gir deg tilbakemelding på ting du gjør feil og ting du kan gjøre bedre underveis. Bootcampen var awesome og kan anbefales alle! Håper vi sees igjen!

K.F. sier:

Kurset var utrolig bra. Instruktørene er sykt flinke og hyggelige, og er i tillegg veldig god til å lære bort de tingene som man trenger for å bli flink med jenter. Det hjelper veldig å kunne se prinsippene illustrert i praksis, for da skjønner man bedre alle de små detaljene, i tillegg til at det er lettere å skjønne koblingen mellom teorien og det å utføre det i praksis. De er flinke til å pushe og motivere deg, og gir tilbakemelding på hva du må forbedre. Etter kurset føler jeg at jeg sitter igjen med en veldig bra oversikt over alle tingene som skal til for å tiltrekke en jente, og da er det bare å sette i gang å trene. Og mulighetene er større enn jeg noen gang hadde trodd!

E.H. sier:

Kurset var veldig bra, jeg synes dere var flinke til å formidle og få fram budskapet på en lettfattelig måte. Da vi var ute fant dere en fin ballanse mellom å pushe når det trengtes og holde tilbake når dere så jeg var litt stresset. Nå er det opp til meg selv å komme meg ut å sjekke og sosialisere.

S.B. sier:

Flott kurs, føler jeg lærte mye nyttig. Fått et nytt syn på sjekking og gleder meg til å komme igang.

K.K. sier:

Å melde meg på bootcamp er det beste valget jeg har gjort i livet mitt! Enough said.

C.P. sier:

Hadde lest i gjennom både bloggen og boken i forkant og brukte ganske lang tid på å endelig bestemme meg for å ta kurset. Som student er økonomien trang, men det er ingen unnskyldning for å bli bedre på noe som er så viktig og egentlig så lett og samtidig så vanskelig alene! Fredag var jeg spent og nervøs, skrekkblandet fryd beskriver vel best følelsen. Etter fire timer med grundig gjennomgang av teori, noen aha-øyeblikk og god forklaring av ting vi lurte på var det ut på byen etter oppvarming. Gikk egentlig veldig bra, ble aldri avvist selv om jeg valgte å gå et par ganger uten å ta nummer fordi jeg feiga ut. Teamwork med de andre deltakerne var også et stort pluss jeg ikke hadde regnet med og Andreas styrte showet drevent. Lørdag var like bra, grundig gjennomgang av litt dypere teori og en litt lengre pause før vi dro ut på kvelden. nå var det mye kø på utestedene, men vi kom oss inn og gikk relativt bra. Møtte personlig veggen og trengte pause, det var ikke noe problem. Holdt ut kvelden og hadde en god avslutning. Søndag var en god avrunding på helgen, spesielt nettdatingbiten er veldig bra. Supert med feedback, både fra Andreas og de andre deltakerne. Ga en bra påminnelse om at du er din egen verste kritiker. Alt i alt en knallbra helg, anbefales. Korte personlige tips: - Vær uthvilt, det er mye som skjer mentalt over en helg. - Ikke spis kebab før byen, den bør inntas tidligst 03.15. - Hopp i det, alle er så opptatt av eget image at de ikke tenker på ditt.

J.R. sier:

Strålende opplegg! Hvis du ønsker å tilegne deg ferdigheter til å ta kontakt med fremmede jenter på en hyggelig måte, og samtidig gjøre de kåte; Kom deg på bootcamp!

A.T. sier:

Er meget fornøyd med kurset, angrer ikke på at jeg satt meg på flyet til Oslo! Instruktørene var dritkule og veldig flinke til å lære bort, de ønsket at du skulle få det til. Teorien som Andreas har kommet opp med er genial og veldig lett å bruke i praksis. Anbefaler alle som vil bli bedre på sjekking til å ta dette kurset, for dette er gutta som kan sakene sine! Vil avslutte med å takke igjen! Er kjempemotivert til å dra ut på sjekkeren.

J.J. sier:

Dette kurset var svært lærerikt. Teori følges gradvis opp med riktig praksis, som gjør det lettere å forstå det slik at det sitter. I tillegg er tilbakemelding og diskutering både på slutten av kvelden og starten av dagen etter, og egenandelen svært lærerikt. Man får en klar og nøyaktig vurdering av hvordan man oppfattes og hva man bør jobbe med videre. Hva jeg fikk i tilbakemelding var for eksempel helt anderledes enn hva jeg selv trodde jeg trengte å jobbe med. Jeg spurte også ganske mye om andre ting som er relevant for det sosiale, noe som var øye-åpnende.

J.H. sier:

Jeg har i løpet av helga gått fra ikke eksisterende sjekker til håpefull nybegynner med plan og pågangsmot om å bli bedre. Tror denne helga var akkurat det jeg trengte for å løse opp i de mentale sperrene som har stoppet meg tidligere. Det har gått opp mange lys i løpet av helga og det har sånn sett vært både en øyeåpner og en realitetssjekk. I tillegg har jeg virkelig fått utfordret meg selv og ikke minst sprengt alt som heter komfortsone, med god veiledning av deg underveis. Tror dette er noe mange menn kan ha nytte av og jeg tror kurset passer bra nesten uavhengig av nivå på forhånd.

H.P. sier:

Synes alt kursmateriale ble presentert på en ryddig og oversiktlig måte i akkurat store nok doser før hver pause. Andreas fremstår som både en kul fyr og en troverdig lærer med mange års erfaring med materialet han presenterer. Jeg trodde på forhånd kurset ville ha en av de mer populære amerikanske sjekkeskolene som modell, men ble gledelig overrasket over å finne ut at dette ikke var tilfelle og at kursmaterialet hovedsaklig er basert på egne erfaringer gjennom mange år. Også veldig kult at man som kursdeltaker får tilgang til et lukket nettforum der man kan dra nytte av å møte tidligere deltakere!

S.P. sier:

Sjekkemetoden deres er såpass "normal" at jeg både kan anbefale dere til folk som har lest mye om pick-up og folk som bare har lyst til å få seg en kjæreste. I tillegg var hele kurset en stor øyeåpner for meg for hvor enkelt det egentlig er, og at man faktisk er bra nok. Har allerede anbefalt kurset til en kompis som er svært interessert.

E.L. sier:

Takk for et toppers kurs, jeg var fornøyd hele helgen med både sjekking i felt, samt teoribiten. Du er flink til å lære bort, og du har veldig god kontroll på tankeprosessene til jenter. At det var et variert innhold med tillegg av meldingsutveksling, mote og online dating var et kjempepluss. Takk!

T.S. sier:

Jeg har allerede anbefalt kurset på det varmeste til ein kompis, og vil garantert anbefale det til flere. Grunnen til det er rett og slett at Gode Vibber metoden er så naturlig og har en helt annen tilnærming til sjekking enn "tradisjonell sjekking". Det er og profesjonelt og dere vil genuint at deltagerene skal få det til. Rett og slett helt topp!